1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri

Hyvää adventin aikaa kaikille!

Olen ommellut muutamaa joulukalenteria kummitytöilleni. Tässä ensimmäinen valmiina.


Mallailin taskujen paikkoja ja kokoja ensin papereiden avulla sitten tasuja paikoilleen sovittelemalla ja olin tyytyväinen. 
Ompelin ne kiinni ja aloin laittaa numeroita taskuihin. Liian väsyneenä sitä ei sitten osaa laskea edes 1-24 asti... Olin merkinnyt numeron 4 kahteen kertaan enkä tajunnut sitä, laksin vain kokoajan että taskuja onkin vain 23. Numeroita vain laskin ja aina kaikki taskut oli täynnä, ei sitten tullut mieleen siinävaiheessa laskea taskujen lukumäärää. TYHMÄ MINÄ! No ajattelin sitten, että taskuihin laitetaan kuitenkin vain yksi kerrallaan se yllätys, että laitan sitten numerot 1 ja 24 samaan taskuun. Arvatkaa ottiko päästä! Kun sain kalenterin valmiiksi, annoin sen sitten heti ystävälleni (hän on siis kummityttöni äiti), kun oli siinä meillä käymässä. No kuinkas kävikään, hän löysi heti mokani, mitä itse ei millään sitten nähnyt. No onneksi löysi. Nyt sitten saan korjaan taskut. Pitää vaihtaa kaksi uusiin. 
Mutta se saa odottaa viikon verran...

Nyt me lähdetään lomalle! JEE!!! Kyllä fiksu ihminen lomailee juuri silloin kun se luulee olevansa ankaran kiireinen ja stressaantunut kaikesta. Jospa se stressi lomaillessa häviäisi <3

7 kommenttia:

 1. Joskus ne aivot ei vaan toimi, ja sit saa jälkeenpäin nauraa itselleen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kalenteri! Tuli vaan mieleeni, että etkö vois laittaa tuon 24 taskusa olevan ykkösen päälle jonku.. vaikka tähtikoristeen.. ja toisen nelosen peittää samoin jollaki, tehä sitte vaan ykkösen siihen taskuun.. Ei tarvis muuten kivoja taskuja kokonaan alkaa vaihdella.. :)
  Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa joulukuuta sinullekkin! Pitää miettiä mitä mokalleni teen. Onneksi on viikko aikaa suunnitella :)

   Poista
 3. Ei tuo virhe mua haittaa. Onpahan ainutlaatuinen kalenteri. :)

  -Riia

  VastaaPoista