19. joulukuuta 2013

Joulumarkkinat

Ennätin jo luulla etten pääse tänä vuonna yksillekkään joulumyyjäisille tai markkinoille. Olin aina töissä tai sitten oltiin reissussa. Sunnuntaina kuitenkin kävi tuuri. Töistä tullessa ja ennen kuin poika piti hakea harkoista jäi hieman joutoaikaa. Kokkolassa Mannerheiminaukiolla oli viikon ajan ollut päivittäin joulumarkkinat ja nyt oli viimeisen päivän viimeinen tunti menossa. 
Olipa kiva kun ennätin täällä hieman pyörähtämään.


Myytävää oli ihan kivasti kojuissa vielä jäljellä ja niistä sai vieläpä hieman alennusta viimeisten minuuttien kunniaksi. Pari joululahjaa ja neulelankoja jäi minun matkaan. Myös joululimput löysin täältä. Pidän kovasti sellaisesta oikeasta joululimpusta, en sellaisesta kaupan versiosta. Harmittelinkin jo, että jään ilman, kun en ennätä itse leipomaan. Onneksi täältä löytyi <3
 

Toinen mistä luulin jääväni paitsi tänä vuonna oli joulukonsertit ja kauneimmat joululaulut. Tänään onneksi sekin puute korjaantui, kun ennätin Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin joulukonsertttiin ja mies lähti vieläpä seuraksi. Kyllä oli kaunista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti