28. marraskuuta 2013

Pakettikortteja

Tänä vuonna skippasin joulukorttien askartelun kokonaan ja ostin valmiit kortit. Aikapula pukkaa nähkääs, ihan kaikkeen ei aika millään riitä, vaikka kuinka haluaisi. No sitten kävi niin, että kävin hammaslääkärissä ja operaation päätteeksi, sain ohjeistukseksi lepoa loppupäivän (tai oikeammin loppuviikon). No eihän sitä vain maata jaksa, vaikka kylmäpussi poskella onkin... Päätin sitten askarrella joululahjoihin paketttikortit. Sopivan kevyttä hommaa ja kun sohvapöydällä hommia tein, oli siitä helppo kellahtaa sohvalle huilimaan välillä, se kylmäpussi poskella. Jos näette minut poski turvoksissa ja hieman sienrtävänä, sen on aihauttanut hammaslääkäri.


Tiimarista olen ostanut tuollaiset leimasin kirjaimet ja uuden leimasinmusteen. Kumma juttu kun vanhat mustetyynyt olivat päässeet kuivahtamaan, vaikka olivat vasta kolmatta vuotta vanhoja... Jossain näin että onnittelukortteihin oli kirjoitettu tällaisilla sabloneilla nimiä. Ajattelin että pakettikortitkin näyttäisivät samalla tavalla tehtyinä hauskoilta ja oikeassa olin, näyttävät ne!


 Leikkasin pahvista sopivia suikaleita pakettikorteiksi. Halusinkin, että laimasimesta jää hieman jälkiä paperiin kirjainten lisäksi ja tein siksi työn pöytäliinan päällä (pehmeämpi alusta). Kun leimaukset oli tehty ja kuivaneet, tein nitojalla kortteihin reijät ja muotoilin hieman niiden ripustuspäätä. Valmista tuli ja rokulipäiväkin tuli käytettyä hieman hyödyllisemmin.


6 kommenttia:

 1. Kiva idea! Taas kerran tuli todistettua, että simppelit jutut toimivat ihan parhaiten :) Leppoisaa toipilaspäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea. Mulla on myös leimasimet, mut ne on niin pienet kirjaimet, et saan niillä vaan tuhrua aikaan :D Ois pitäny ostaa sillon isommat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tarkkana näilläkin saa olla ettei kovin suttuista tule. Näihin kyllä tein sitte tarkoituksellakin vähän "huolimattomasti" että tuli enemmän väriä ja ilmettä.

   Poista
 3. No tuopas onkin hyvä idea! Itsellä myös sellaiset pienet leimasimet.

  VastaaPoista