27. joulukuuta 2013

Lahjaneuleita

Joululahjoiksi menneitä neuleita. Osan olen jo eiemminkin esitetllyt, osaa en.
Nyt kaikki voi kuitenkin laittaa näytille kun lahjansaajat ne ovat jo saaneet.


Yllä miehelle tehdyt Kalajokisukat. Novitan Kotiväki sukkalanka. Malli oli yksinkertainen ja helppo, kärkikavennus mukava, kun oli toispuoleinen, sopi hyvin, kun sukat on muutenkin tarkoitettu tuon joki kuvion takia tiettyyn jalkaan.


Ulla-verkkolehdestä otettu malli, eli Vellamo-sukka. Tällaiset olen tehnyt aiemminkin, silloin värivalinta oli onnistuneempi. Näissä väreissä tuo kuvio ei näkynyt kunnolla ja jätinkin sitten sukan varteen tarkoitetun kuvion kokonaan pois. Sukka aloitetaan kutomaan varpaista. Lankana Novitan Pikkusisko.


Tiikeriraitaiset perus sukat pojalle. Ohutta lankaa, niin mahtuu talvikenkiin.


Nämä sukat meni mun veljelle. Hän asuu vanhassa talossa, jossa saattaa joskus olla hieman vetoista. Paksut sukat isoon jalkaan, alle mahtuu pukemaan vaikka ohkasemmat sukat tarpeen vaatiessa. Lankoina oli useampaa sorttia.


Dropsin ohjeella tehty peite uudelle kummitytölle <3 Lanka Novitan 100% Villaa.


Tässäpä kaikki tuotokset kerralla, myös lahjaksi menneet lapaset. Ihan kaikkea mitä olisin tahtonut tehdä, en saanut valmiiksi tai edes aloitettua. Aika vain tahtoo olla kovin rajallista ja kun on hidas tekijä, ei kaikkea mitä haluaisi ennätä tehdä.

Ettei tekeminen vain loppuis, tuli ennen joulua jo ostettua vähän lisää lankoja alennuksesta.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuviolapasiakin olet tehnyt! Paljon silti olet ehtinyt tekemään. Itse en ehtinyt paljoa kutomaan, töissä sen verran kiireistä oli et tuli siellä paljon aikaa vietettyä ;(.
  Voishan sitä jo nyt alkaa kutomaan ensi jouluksi lahjoja mut eipä sitä itse ainakaan osaa ajatella niin pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisikin jo alkaa ajatella ensijoulun lahjoja. Olisi kerrankin ajoissa liikkeellä. Ensijoulua ajattelin kyllä tänään, kun kävin Tiimarissa. Ostin sieltä nimittäin osan ensi joulun joulukorteista -70% alennuksella. Lastenklinikoidenkummit- kortteja, joissa postimaksu maksettu. Jospa sitä jatkaisi samaa tietä sitten lahjoihin :)

   Poista
 2. Kiitos kauniista peitosta! Se on ihana! :)

  T. Riia

  VastaaPoista