5. joulukuuta 2013

Kalajoki-sukka Angry birds- puistossa

Meillä oli lomalla ohjelmassa kaksi päivää Angry Birds-puistossa Vuokatissa. Koska lapset on jo niin isoja ettei niitä tarvitse joka hetki vahtia ja mun selällä ei tarvitse edes unelmoida mitään hyppimistä ja pomppimista, piti näille päiville ottaa jotain extra tekemistä mukaan. Toki minä osallistuin huvinpitoonkin, lihakset ainakin sanoivat myöhemmin niin. Yllättävän raskasta tuollainen rymyäminen.


Tällaiset Kalajoki-sukat olisi nyt sitten valmisteilla pukinkonttiin. Ensimmäisen sukan sain jo valmiiksi. Muuten olen ohjeen mukaan tehnyt, mutta varren tein pidemmäksi (kuvio loppuun saakka) ja lankana oli Impivaara sukkalanka. 
Alkuperäinen ohje oli naisten sukalle, tästä tuli suoraan sopiva miehen jalkaan.

Puistossa oli mukavasti tekemistä kaikenikäisille. Mahtavat kiipeilualueet yms. pienimmille, sitten oli polkuautoja, minigolfia, golfin lyöntipaikka, jääkiekon lämimispaikka nopeustutkalla, pesäpallon lyönti/heittopaikka tutkalla, skeittaus/skoot-lautailupaikat ja mahtavat trampoliinit ja superlonkuutiokaukalot joihin pomppia. Toki vielä mahdottomasti muitakin puuhajuttuja. Hyvin saatiin kulumaan kahtena päivänä koko aukioloaika. Eteenkin kun sain itse välillä huilia ja kutoa rauhassa sukkaa. suurinta draamaa päiviin toi, kun nuorempaa poikaa en päästänyt hyppimään skuutilla hyppyreistä. Hän ei oikein ymmärtänyt ettei taidot riitä, enkä halua että loukkaa.

4 kommenttia:

 1. oih..aivan ihana jälleen kerran! mie muutes siun blogin nimeä ääneen huutelin muutama päivä sitten. laitoin sinne postauksen niistä perhoslapasista. Miun malli on vain nyt sit taivuteltu aikuisten näppiin, joten taaaaas muuttu ohje matkan varrella :D

  VastaaPoista
 2. Miten tuo kantapää oikein tuossa sukassa tehään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän linkin kautta saat avattua sukan ohjeen ja tulostettua sen ilmaiseksi. Ohjeessa on neuvottu tosi hyvin tuon kantapään tekeminenkin. http://www.ravelry.com/dls/tiina-seppala-designs/25006?filename=Kalajoki_fin.pdf

   Poista