17. joulukuuta 2013

Lasku

Tämä lasku onkin mieluinen, ainakin poikien mielestä :) Ja mikäs on laskiessa, kun joulujuhlasta kotiuduttiin, on pieni pakkanen, tähtikirkas taivas, täysikuu ja justiinsa alkaa joululoma. 


Meillä on odotettu lunta! Mitä enemmän, sen parempi ainakin näitten kavereiden mielestä.
Mies rakensi vanhimman pojan kanssa tällaisen rampinkin viime viikolla jo valmiiksi ja asensi valon pihalle, jotta pojat näkevät iltaisin touhuta pihalla. Rampin alkupoeräinen tarkoitus oli toimia lumilautailun apuna pihamaalla. Tämä nuori herra kolasi kaiken lumenki pihalta kun rakensi mäkeä itselleen... viimeyönä sitten vaihteeksi satoi vettä kaatamaala ja lumet olivat aaamulla poissa. Mäen alapuolelle rakennetussa hyppyrissä vielä oli vähän jäljellä. Päivällä pakasti ja kaikki on taas jäässä, niin myös mäki ja nurmikko... Arvatkaapa vain tuliko tästä mahtavat vauhdit pulkalla! Hyvä kun eivät olleet kasvihuoneen seinässä saakka, kun laskivat.

Ramppi sijaitsee siis meidän yläpihalla. Tulee mahtava mäki, kun se on asetettu tuon korkeuseroa tasaavan pengerryksen päälle ja saa sitä laskea alapihalle pengerrystä pitkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti