9. joulukuuta 2013

Teetä ja virkkausta

Tässä tätä tuliaisiksi matkalta hankittua teetä. Tämä tee oli nemeltään Kyläkaupan teesekoitus, siinä on vihreää ja valkoista teetä, sekä mausteena puolukkaa, vanilijaa ja lootuksenkukkaa <3 Iltapalalla tuollainen yhden mukin teenhaudutin on aika kätsy, kun vain itselle hauduttaa kupillisen teetä. Inhoan useimpia teesihtejä, kun niistä tulee aina "roskia" läpi, tästä ei tule. 


Joululahjojen teko on edelleen erittäin ajankohtaista. Tässä menossa virkkuutyö Silja langasta. Langan kanssa tapahtui arviointivirhe ja sitä kuluukin tuplaten sen mitä arvelin. Sellaista sattuu. Onneksi tilanne on paikattavissa ihan toisella langalla ja värillä. Onni tässä arviointivirheessä on se, että työstä tuleekin paljon kivemman näköinen näin :)


Alunperin tästä keltaisesta Siljasta piti tulla villasukkia. Malli oli ihan kiva, mutta tähän sukkaan tuli hieman liian kapea kantapää ja siitä tuli liian pitkä jalkaterästä, siksipä toinen sukka on jäänyt kokonaan neulomatta. Nyt päätin purkaa koko sukan ja käyttää langat johonkin ihan muuhun ja työksi valikoitui tämä virkkaustyö. Sitä mikä tästä tulee, en voi kertoa vielä... vasta joulun jälkeen. 
Tulee niin kiva ettei raskisi antaa lahjaksi ollenkaan :)


2 kommenttia:

  1. mie inhoon keltasta. tai luulin inhoavani..sit joku kerran bloggas jostain ihanan keltasista villasukista..no arvaappas vaan mitä lankaa nyt puikoilla menossa??no keltasta tietenki :D niin ne vaan ajatukset muuttuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin kumma miten se maku vaan muuttuu ajan myötä :) Ei keltainen minunkaan lempivärini ole, mutta tama väri on kyllä aika kiva.

      Poista