10. joulukuuta 2013

Kummina

Pari viikkoa sitten oltiin ihanissa juhlissa. Nimittäin hyvän ystäväni lapsen ristiäisisssä ja minulla oli suuri kunnia olla lapselle sylikummina <3 Meitä kummeja oli kolme ja ihana yksityiskohta oli, kun kolmas kummi ei asu suomessa eikä päässyt paikalle, niin hän pääsi osallistumaan juhlaan videoyhteyden kautta. Voisi sanoa että on tuo tekniikka mahtavaa ja kerrankin kunnolla hyödyksi.
Tästä tylleröstä tuli minulle toinen kummilapsi. Ensimmäinen onkin jo ekaluokalla oleva ihana nuori neiti.
Voikun ovat rakkaita kumpikin!

Kummilahjaksi tälle prinsessalle ostin kastehelmet. Helmissä oli mukana jatkopala, joten kun tyttö kasvaa voi ne käydä sidotuttamassa uudelleen. Näin niitä voi käyttää myöhemminkin käyttää kun lapsi kasvaa, vaikkapa rippijuhlissa tai vaikka omissa häissä.


No kuinkas sitten kävikään, kun oltiin juhliin lähdössä... Kaunis paketti nökötti eteisen pöydällä ja huomasin sen vasta kun oltiin melkein perillä juhlapaikassa, eikä ennätetty enää sitä hakemaan. Kyllä harmitti! No vein lahjan sitten myöhemmin perille.

1 kommentti:

  1. Ite olen myöskin osatnut kummitytölleni aikanaan tämmöset. Nyt niihin sitten parin vuoden päästä sidotutetaan rippiristi samalla kun jatkopala asennetaan.

    VastaaPoista