26. toukokuuta 2013

Villasukat heitetty

Lämpimät kelit on saaneet tuon nuorimmaisen lapsista ihan villiintymään uimiseen. En ainakaan muista, että itse olisin lapsena toukokuussa jatkuvasti uimaan luonnonvesiin halunnut. Oli meillä tapana äidin kanssa käydä talviturkki heittämässä ennen äitienpäivää jokeen, mutta kun koulut loppuivat alkoi vasta uintikausi... No nuoriherra haluaa uimaan. Itse tohdin käydä varpaat kastelemassa ja pesin jalat polviin saakka, sitten äkkiä rannalle odottamaan. Oli poika onneksi nyt varautunut lämpimillä vaatteilla, oli viime kerralla vissiin tullut jälkivilu. Meidän lähin uimapaikka on muuten mukava, mutta sinne paistaa vain aamupäivästä aurinko, joten vilu tulee kesälläkin herkästi, jos yhtään tuulee. Niin ja jos ei tuule tulee hyttysiä.


2 kommenttia:

  1. Voi että, niin sympaattista! Tulee aivan mieleen oma lapsuus ja se kuinka olin aina hyppäämässä mereen heti, kun vain siihen oli mahdollisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kesäloma alkoi ja ensimmäistä kertaa lähdettiin kavereiden kanssa uimaan, oli se tavallaan kesän virallinen avaus :)

      Poista