21. toukokuuta 2013

Aina ei onnistu, ei edes joka kerta

Mun edelliset kynsilakat, puolikuukynnet, kesti viisi päivää tosi hyvinä ja sitten ne antoivat periksi. Kynsien maksimi pituuskin tuli selville. Oli pakko alkaa lyhentämään niitä, kun huomasin että esim. ompelemisessa ja hiusten laitossa alkoivat olemaan tiellä. Miten ihmeessä oikein pitkäkyntiset pystyvät tekemään yhtään mitään? Tänään sitten aloin tekemään uusia lakkauksia. Ensin meinasin tehdä ranskalaisen manikyyrin muunnelman... No eipä onnistunut. Pohjalakat meni hienosti, en edes tökkinyt niitä mihinkään. Sitten tuli se kuynsien kärkien lakkaus... Laitoin suojatarrat paikoilleen ja lakkaus sujui hienosti. No kun piti tarrat poistaa, niin liimat jäikin kynsiin kiinni, eikä millään irti. Tarrat oli kyllä aika vanhat, et olisivatkohan menneet piloille?? Oli pakko poistaa lakkaukset ja aloittaa alusta.


Värit halusin pitää samoina mitä olin suunnitellutkin ja päädyin tekemään niillä, taas kerran, pilkkuja :) Ihan kivat tuli, vaikka edelleenkin pitää harjoitella, eteenkin tuon vasemman käden tarkkuus työskentelyä. On muuten tosi vaikea saada samankokoisia pisteitä aikaiseksi ja tehtyä riveistä suoria. Tottakai nämäkin piti saada vähän tuhrittua! Päälyslakkaa laittaessa tahtoivat mustat pisteet vähän levitä. Näillä kuitenkin nyt mennään tällä kertaa.


Tässä nämä käytetyt lakat. Essien aluslakka lohkeaville kynsille, LorealinResident&Shine pastel (helmiäis valkoinen), Avon nailwear pro (tumma harmaa), Konas valkoinen ja musta leimauslakka ja Essien matta päälyslakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti