3. toukokuuta 2013

Pilkkuja kynsillä

Ihailen ihmisiä joilla on aina kauniit ja hyvinhoidetut kynnet ja kädet. Itselläni on melko liuskottuva kynsilaatu, joten aika harvoin kynnet kovin pitkiksi ehtivät kasvaa, kun jo joutuu lyhentämään. Asiaa on auttanut kyllä huomattavasti, kun luovuin kynsisaksien käytöstä ja siirryin viilailemalla lyhentämään niitä. Toisaalta töissä ei ole voinutkaan kovin pitkiä kynsiä pitää, ovat siellä vain tiellä ja katkeavat herkästi. Lisäksi käsien iho on aina kuiva. Mikähän olisi parasta käsivoidetta? Vapuksi sain tehtyä iloiset lakkaukset kynsiin. 
Olen koittanut harjoitella leimaamista, mutta vielä melko huonoin tuloksin (ei kehtaa yleisesti esitellä). Pilkut tein ihan yksittäin tökkimällä, harjoitusta vaatii tämäkin, kun pilkuista tuli niin erikokoisia :) Ihan hauskat näistä mielestäni kuitenkin tuli.


3 kommenttia:

  1. Sebamedin käsivoidetta kannattaa kokeilla. Oon kokeillut sitä muutaman kerran ja on vaikuttanut hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Voin suositella kuiville käsille Oriflamen yökäsivoidetta. Ennen nukkumaan menoa rasvaat kädet ja sitten vain unten maille:) Toimii ja tehoaa hyvin. Asiakkailta tullut myös sellaista palautetta, että huippu tuote.

    VastaaPoista