8. toukokuuta 2013

Uusi kalenteri

Hip hei! Eilen se tuli viimein postissa, nimittäin mun uusi  kalenteri.


 Hukkasin vanhan kalenterini reilu kuukausi sitten ja sitkeästä etsinnästä huolimatta, en ole löytänyt sitä mistään. Missäänhän ei enää tähän aikaan vuodesta ole kalentereita myynnissä, ei ainakaan mitään kivoja. Netistä sitten etsiskelin kalenteria, kun kaupoista ei kerta löytynyt ja törmäsin persoonallinenkalenterei.fi sivustoon. Siellä saa tehdä ihan omanlaisensa kalenterin, sen saa vuodeksi eteenpäin ja alkamaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Täydellistä! Väliaikaisena ratkaisuna toiminut paperilappusten kasa saa väistyä. Niiden käyttö alkoikin olemaan jo hankalaa.

Sivuilla sai valita haluaako kalenterin vai muistikrjan ja kokovaihtoehtoja oli useita. Valmiita malleja kalenterille oli useita. Joka vuosi tulee uusi ulkonäkö mallisto ja edellisten vuosien mallistot ovat myös käytettävissä. Lisäksi myös omista kuvista saa kuvat kansiin, niin halutessa. Sisäsivuillakin tehdään omaa asettelua, eli millaiset näkymät kalenteriin ja muille sivuille haluaa.

Mun kalenteri alkaa nyt toukokuulta, on pienintä kokoa ja kansissa on omat valokuvat. Kalenterista tahdoin yksinkertaisen ja lisäsivuille valitsin kalenterin vuosinäkymät ja loppuun muutaman viivoitetun sivun. Toimitus oli nopea, n. viikko tilauksesta. Olen tosi tyytyväinen ja voin suositella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti