26. joulukuuta 2015

Tunika ja legginssit

Aattoilta on ohi ja kaikki ovat varmaankin jo avanneet lahjansa, näin tapaninpäivään mennessä, niin voin alkaa esitellä lahjaksi menneitä käsitöitä. Välillä on niin tehnyt mieli laittaa kuvaa, kun on saanut jotain kivaa valmiiksi, mutta ei sitä siitsi yllätystä liian aikaisin paljastaa saajalleen tai lahjan sajien äidelle tässä tapauksessa.

Tällaiset tunikat ja legginssit tein joululahjaksi kahdelle pienimmälle kummitytölleni.Tunikan malli on sama kui omassa valoisessa tunikassani, klik, eli Ehta.
Legginssien kaava on samasta paikasta tilattu.
Kankaat olen ostanut Kokkolasta Parttitukusta.
Pöllö- kangasmerkki ja pinkki kuminauha on Jyväskylän kangaskaupasta tilattu.Ihan varma en koosta ollut kummankaan kohdalla, niin tein sitten tuollaiset hihan- ja lahjeensuut, joita voi helposti kääntää. Vyötärölle laitoin reikäkuminauhaa, niin saa äidititse kiristää sopivaksi. Käsityöliike Katariinasta löytyi tuollaisia ihania MADE BY ME nappeja, niin olihan niitä pakko ostaa ja laittaa vaatteisiin koristukseksi. Rinnuksessa oleva pöllökuva on silittämällä kiinnitettävä kangasmerkki. Tunikan taskuissa ja helmassa oleva pinkki kuninauha on kestovaippoihin tarkoitettua, mutta toimii mielestäni loistavasti tälleen kankaan kanttaukseenkin, kaksoisneulalla ommeltuna :)


Tämmöiset paketit kummitytöille sitten lähti.

4 kommenttia:

 1. Vallan ihastuttavat setit! Varmasti oli lahjan saajat tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä tuli ihatunutta palautetta :) Hienman kasvuvaraa oli, mutta parempi niin.

   Poista
 2. Kasvunvaraa on vähän, mutta tosiaan parempi niin. :)
  Ja koira pääsi suosikiksi vauva-nuken kanssa. Koira oli eilen mukana jopa päivähoitopaikassa. Ja ilman koiraa ei tule uni. :)

  -Riia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että vaatteet sopii :) Vai on koira suosikiksi pässyt. Ihana kummityttö <3

   Poista