15. joulukuuta 2015

Hääkuvat ikkunanpokassa

Tuossa joku aikaa sitten esittelin hankkimaani vanhaa ikkunanpokaa. Nyt on siihen liittyvä projekti kokonaan, viimeinkin, valmis!
Asian heikkolenkki oli valokuvien saapuminen. Siinä kesti tolkuttoman kauan Postin lakon takia. Kun kuvat tulivat viimein oli ne mielestäni aivan liian keltaisia. Osan kuvista kutenkin lopulta kelpuutin kehyksiin, näyttää ne vieläkin hieman kellertäviltä mielestäni, vaikka eivät enää niin paljoa, kuin irrallisina näyttivät. 


Kun olin ikkunanpokan ostanut kävin kehystysliikkeessä kehystä näyttämässä ja kysymässä neuvoja. Silloin myyjä meinasi, että tekee kyllä paspikset sun muut mulle, mutta saan itse tehdä sitten työn. Nän siksi, kun taisi kauhistella kehyksen kuntoa. No nyt kun käytiin kehyksn ja kuvien kanssa samaisessa liikkeessä valitsemassa paspiksia yms. lupasi myyjä kuitenkin tehdä koko työn. Oli oikein yllättynyt kuinka hieno kehyksestä pienellä kunnostuksella tuli. Nyt kun kehys kuvineen on kotona paikoillaan, niin voi että se on IHANA! Voisin tuijotella sitä vaikka kuinka kauan ja haaveilla vain <3 

Makkariin tuli myös hieman lisää huonekaluja, kun sain kiikkustuolin korjattua ja se asettui olohuoneeseen. Nyt jouluksi kun hieman olen järjestellyt ja tilaa tarvitaan myös kuuselle, niin meillä olikin kaksi nojatuolia hieman tiellä. Sijoitin ne sitten tähän sängynpäätyyn ja aika kivasti ne siihen sopivatkin. Siinä saavat olla nyt ainakin joulun ajan


Alunperin minun piti pitää tämä koko projekti salassa ja yllättää Samuli antamalla tämä jouluna sille lahjaksi, mutta enhän minä malttanut. Päivän varmaan maltoin pitää kehyksen piilossa ja sitten oli jo pakko päästä kestomaan suunnitelmista :)Yöpöydillähän meillä on lisäksi vielä tällaiset kuvat . Nämä kuvat ovat mustavalkoiset ja ikkunakehyksessä olevat seepian sävyiset. Vähän kyllä mietin pitäisikö nekin vielä vaihtaa mustavalkoisiin, mutta katsotaan nyt. Paspis kuitenkin valittiin niin, että siihen käy kummankin väriset kuvat. Pitää sensin saada tuo kellertävä yöpöytä käsiteltyä ja katsoa mikä on tilanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti