27. joulukuuta 2015

Koiran villapaita

Tein veljeni koiralle joululahjaksi villapaidan. Näin isoa palmikkotyötä en olekkaan tehnyt aikoihin. Yhtä iso on ollut ainoastaan pojalle tekemäni villapaita, kun hän oli kolmen vanha. Eläinten vaatteita en ole aiemmin tehnyt ja tämä oli kyllä hauskaa vaihtelua. Neuleen aloituksesta olikin jo juttua aiemmin, se löytyy täältä.Neuleen ohje on DROPS Desing sivulta, löytyy täältä. Tein neuleen suurimman koon mukaan. Jotenkin pelkäsin, että tästä tulee liian iso, mutta ihan sopivalle tämä näytti, kun sain kuvan käyttäjän päällä otettuna :) Olisi voinut olla pidempikin, kun koira voi vielä kasvaa.
Lankana minula oli seiskaveikka ja puikot oli resoreissa nro 3 ja muualla 4. Neule on kerrankin tehty ihan ohjeen mukaan.Nämä palmikot on niin ihania, että tekisi mieli tehdä jokin muukin palmikkotyö. tällä hetkellä minulla on kuitenkin niin monta muuta työtä kesken, että ppitää saada jotain valmiiksi, ennenkuin aloittaa uutta.


1 kommentti:

  1. Olen tekemässä tällä ohjeella koiralle tätä isoa kokoa ompas ollut vaikee ymmärtää ohjetta. Mutta jotenkin löysin sun ohjeen ja kuvat. Kiitos paljon että olet laittanut kuvat tänne.😊 t. Maija

    VastaaPoista