20. joulukuuta 2015

Paketointipuuhissa

Tänään olen paketoinnut lahjoja. Vaikka vasta osa lahjoista on paketoitua, niin kylläpä siihen hommaan vaan saa aikaa kulumaan reilusti! Tykkään tehdä nättejä paketteja ja kokeilla kaikenlaista. Aina kaikki ei toki onnistu, mutta joskus sentään tulee nappisuorituksiakin. Tänään paketoin ja vein perille lahjat perheelleni ja miehen kummipojalle. Tulipahan kyläiltyä useammassakin paikassa ja sain kahvitukset ja ruokaa. Hieno päivä <3 Perjantaina vein jo ensimmäisen paketin miehen siskolle, kun kävin hänellä Aromaterapia- hoidossa. Oli kyllä rentouttava kokemus. Menen toisenkin kerran!
Nämä ylläolevat paketit koitin paketoida ohjeen mukaan, joka löytyy täältä . Ihan nättejä paketteja tuli, vaikkakaan eivät ole ihan ohjeessa olevan näköisiä. Vaatii varmaan vielä harjoitusta ja hieman erimallisen lahjan. Tuon alemman paketin päällä oleva rusetti oli minulle ihan uusi juttu. Todella helpolla saa näyttävän rusettiruusukkeen paketin päälle. Kannattaa tutustua ohjeeseen, se löytyy täältä. Sama rusetti myös alemmassa kuvassa punaisen lahjan päällä.


Aina ei mielestäni tarvitse kokolahjaa peittää. Vihreä paketti on kääritty sellofaaniin. Paketissa on neuletyö ja sen kaunis palmikkokuvio näkyy kivasti paperin läpi. Paketti näyttää ihan sille, kuin paperi olisi tuolleen kuvioitu. Tosi hauskan näköinen.Tämän ylläolevan lahjapussin tein tällä ohjeella. Taittelin pussin ensin ohuesta pahvista ja sitten liimasin päälle lahjapaperia. Sitten vasta kokosein sen. Suuaukolle jätin lahjapaperia pidemmäksi, niin sain taiteltua suun lopuksi kauniisti. Tosi helppo ohje, tätä käytän kyllä jatkossakin! Muutamia ideoita löytyy lisää linkkien takaa, kannattaa katsoa: Jotain uskomatonataOrigammirusetti  ja Kääriminen.Tämmöisiä paketteja sain aikaiseksi ja allaolevasta kuvasta paljatuu sotku, minkä sain paketoidessa aikaiseksi :) Pikkuhiljaa loputkin lahjat pääsevät papereiin. Kovin kauaa selkä ei kestä istumista lattialla kyyryssä. Pöydällä ei teitenkään voi paketoida, lattialla on kivempaa ja sitäpaitsi pöytä on aika kaaoksessa tällä hetkellä. Montaa asiaa kun tekee kerralla, ei tekohetken sotkuilta voi säästyä. Jospa sitä aattona olisi kuitenkin jo paikat kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti