20. huhtikuuta 2014

Pehmopöllö

Tein pienelle kummitytölleni tällaisen pehmopöllön trulli palkaksi. Hän vielä taida tietää mitään virpomisesta, vaikka huivi päässä pihalla pyörähtikin (täydessä unessa) isoveljen virpoessa. Pöllö valmistui viime tipassa, edellisenä iltana (yöllä) sain sen vasta kasaan ja täytteen sisälle. Kuvien ottaminenkin jäi hiieman viime tippaan, isoveli trulli seisoi ovella odottamassa, kun kuvia äkkiä napsin keittiössä. 


Täällä Keski-Pohjanmaalla trullit kiertävät virpomassa pääsiäis lauantaina aamupäivällä. Tänä vuonna ei oikein osattu varautua kunnolla. Aiempina vuosina käviöiden määrä on ollut siinä kymmenen hujakoilla ja nyt käviöitä oli 38! Siinä vaihessa oli jaettu virpojille ja omille lapsille varatut karkit, joten pakenimme paikalta (oltiin kyllä muutenkin lähdössä kyläilemään, mutta lähdettiin hieman etuajassa). Pihalta kun lähdettiin tuli vastaan vielä 12 innokasta noitaa. Ikävä kyllä he jäivät tällä kertaa ilman nameja. 


Pehmopollöön törmäsin Prinsessajuttu- blogissa, jossa oli ohjekkin. Otin siitä hieman mallia.Pöllö osallistuu Silmukan ytimessä- haasteeseen. Haaste on Silmukan saalistus ja Pipon ytimessä blogien yhdessä ylläpitämä. Huhtikuun teemana oli sateenkaari. Pöllö ei varsinaisesti koreile kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta... Näin kevään ensimmäisen sateenkaaren kuluneella viikolla ja siitä näkyi vain oranssi, keltainen, sininen ja violetti väri, joten tämä pöllö on minun sateenkaareni värinen :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä on pöllö saanut halauksia ja kuolaa osakseen. Mainio karkin korvike. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun tytteli on tykännyt :) Sen pitäis pystyä pestä huoletta pesukoneessa, jos alkaa tuntua riittävästi kuolalla kyllästetylle.

   Poista
 2. Ai miten söpö pöllö! :) Ja tosiaan, kommentoikin omaan blogiini siitä mitä kävit sanomassa, mut tiivistettynä vielä: myö yritetää olla vielä tarkempia listojen kanssa ja pahottelen jos siun työtä ei oo saatu listoille asti. Myö kyllä yritetää parhaamme, osallistujia on nykyää vaa jo tosi paljon nii erehyksiä sattuu. Mut kiitos ku kävit sanomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja kiitos ku osallistuit tällä haasteeseen ;)

   Poista
 3. Ihana pöllö! Ja tosiaan,kuten Sinikin, niin minäkin pyydän anteeksi, että olet jostain syystä jäänyt listoilta pois! Tahallista tämä ei ole ollut, vaan täysin vahinko. Osallistujien määrä on kasvanut tämän vuoden aikana suuresti ja vahinkoja sen myötä sattuu herkemmin. Kiitos kuitenkin kun kävit Sinille asiasta ilmoittamassa! Ja kiitos haasteeseen osallistumisesta! :)

  VastaaPoista