10. huhtikuuta 2014

Narsisseja

Pääsiäinen on jo ovella ja kaupat suorastaan tyrkyttävät kevätkukkasia asiakkaillle. Olen koittanut malttaa mieleni näiden suhteen,
kunes tulee oikein super tarjous. No nyt alkoi hinta olla kohdillaan, kun alle kuudella eurolla sai kuuden satsin narsisseja. 
Sisääntulon parvekeruukuissa oli havut jo aika kärsineitä, joten päätin korvata ne nersisseilla.Ostin kolme satsia kukkasia ja kuvittelin niiden riittävän... No eivätpä riittäneet. 
Onneksi siippa oli juuri tulossa kaupungista kotiin ja toi vielä neljännenkin satsin tullessaan.Ulko-oven havukranssinkin vaihdoin vähän keväisempään. Kranssiin oli tarkoitus laittaa myös pajunkissoja... 
Pöydällä olleet olivat hieman kuivahtaneet ja kissat vain varisivat oksista, kun niitä meinasin käyttää. Pitänee hakea uusia.


Männystä oli pihakivikolle varissut kauniisti käpyjä. Poimin kävyt piristämään portaalla olevan Tuijan paljasta multaa.Eteisen pöydällä olleet narsissit siirsin myös portaalle. Olivat nekin jo hieman kuivahtaneita. Jospa ne portaalla vielä hetken kestäivät. Pöydälle ostin ruukun Perunanarsisseja. Ne ovat minun lemppareita, tuoksuvat niin uskomattoman hyvälle! Ei varmaan montaa päivää mene kun aukeavat. Jätin sipulit omaan ruukkuunsa, saa ruukku tuoda hieman väriä eteiseen. 

Syksyn Seija-myrsky hajoitti minun kaikki lyhdyt (10kpl), tuosta etuterasseilta.
 Nyt sitten keksin kokeilla laittaa tämän narsissin muoviruukun lyhdyn sisään. Ihan kivan näköinen tuli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti