25. huhtikuuta 2014

Arkikuva 3/5

Sairastaminen jatkuu  ja huonosti nukuttu yö takana. Aamulla kun sain pojat kouluun, linnottauduin sohvalle ja katsoin kaksi elokuvaa. Romanttista hömppää olen katsellut itsekseni ja säästänyt Samulia siltä. Illalla voisi katsoa yhdessä jonkun sitä kiinnostavan elokuvan. 

Elokuvien ja lääkityksen jälkeen olo oli hiukan kohentunut ja päätin kokeilla viimeinkin siementen laittamista ítämään. Hipsin pihatupaan, putsasin muutaman talvehtimassa olleen ruukun kuolleista asukkaista ja täytin idätyslaatikot mullalla... ja siemenlaatikon avatessani totesin, että kaikki olivat homeessa! Voi vitsi. No olo olikin jo nuutunut, joten otin kuivamassa olleen huivin mukaani, otin siitä muutaman kuvan ja raahauduin takaisin sohvalle katsomaan kaksi elokuvaa lisää. Laitoin myös pieneksi jääneitä lasten pyöriä myyntiin.

Kun Samuli tuli töistä haettiin mun auto huollosta ja käytiin pikaisesti kaupassa. Ostin uudet siemenet. Tänäänkin meni ruokailu pikaruokalinjalla, menu sisälsi mm. pinattilettuja. Ei vain jaksanut muuta. Ja vielä yksi hömppä elokuva. Illalla kävin laittamassa uudet siemenet valmiina odottaviin purkkeihin ja katsottiin Sampun kanssa Hobitti- elokuvat.Homehtuneet viimevuoden siemenet ja niiden tilalle hankitut uudet.


Siemenet viimein laitettu multiin. Yhdestä putsaamastani ruukusta löytyi pieniä lehtiä. Mitähän mahtavat olla... 
Aivan hyvin voi olla rikkaruohoja, kuin kukkiakin. Annan niille mahdollisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti