7. huhtikuuta 2014

Ongelmia

Oletteko muut havainneet ongelmia bloggerin käytössä? Itse en tahdo saada vastattua teidän kommentteihinne, enkä kommentoitua bloggerissa olevia blogeja. Välillä toimii ja aika usein ei. Ongelma on jatkunut jo n. 2 viikkoa. En myöskään saa lähetettyä viestiä ongelmasta. Palaute osio ei vain aukea, pyytää salasanaa ja sitten ei mitään. Sitten vielä usien kun bloggerin avaa, eivät lukemani blogit ilmestykkään etusivulle, joutuu moneen kertaan klikkaamaan tuota logoa tai käymään esim. sähköpostin puolella ja tulemaan takaisin ennenkuin julkaisut tulevat seinälle. Aika ärsyttävää! Onko kokemuksia asiasta tai neuvoja mulle?


Tässä päivän kuvitukseksi (huvitukseksi) perjantailta yksi hiusepisodi :) Minulla on osittain hieman luonnonkiharat hiukset. Ei paljoa, mutta sen verran, ettei märillä hiuksilla kannattaisi mennä nukkumaan ja muutenkin föönin käyttö olisi suositeltavaa. Kun illalla on laiska niin aamulla näkyy peilistä melkoinen pörrö, joka vain pahenee kun sille näyttää harjaa.

Sumutinpullosta kosteutta ja toisesta lämpösuojaavaa kampausnestettä, föönaus kuivaksi ja suoristusrausalla siloittelua. Lopuksi vielä kiharrinpuikon kanssa poltetaan sormet niin vihdoin on hiukset sen näköiset, että kehtasi lähteä kauppaan. Aikaa kului aika kauan. Ei tällaista jokapäivä viitsi tehdä, mutta vapaapäivänä oli kerrankin aikaa. Töihin kun ei tarvitse ja siksipä ei viitsi itseään laittaa, niin vapaapäivinä se on yleellisyyttä. Mieskin huomautti töistä tullessa, että sulla on hiukset aika kivasti :)

Vinkkinä vielä sanottakoon että kunnollinen suoristusrauta olisi aika kiva (äitienpäivä on justiinsa) ;)

3 kommenttia:

 1. Mulla on ollut ongelmia sen kanssa etten pysty liittymään lukijaksi blogeihin, tätä jatkunut useita viikkoja. Ihan sika ärsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on ärsyttävää! Voi vain kuvitella.
   Saa nähdä tuleeko kommenttini taas näkyviin vai ei. Edellisen postauksen kommentteihin ei vastaukset mene millään läpi.

   Poista
 2. Sama vika täällä noiden lukemieni blogien ilmestymisen kanssa. Välillä saa klikkailla edestakaisin ihan kyllästymiseen asti, murr!
  Kauniisti laitoit hiuksesi :) Ja totta, kunnon suoristusraudalla tekee ihmeitä!

  VastaaPoista