24. huhtikuuta 2014

Arjen arkikuva 2/5

Arkikuvahaasteen toinen päivä, eikä mikään normi päivä. Olen nimittäin sairaana ja se on äärimmäisen harvinaista. Vaivoja löytyy kyllä paljon, mutta flunssaa ei juuri koskaan. Minulla ei ole koskaan ollut edes kuumetta yli 37,5. Kuumetta ei ole nytkään, mutta jokainen lihas kropassa on kipeä, nenä ja silmät vuotaa, kurkkuun sattuu, aivastuttaa ja ääni on pois. 

Aamulla käyntiin lähtö oli nihkeää, lihaksia särki. Vietiin mun auto huoltoon, sitten kävin istuttamassa pionin juurakot ämpäreihin ja pingoittamassa huivin kuivumaan. Näissä hommissa menikin naisesta mehut ja tuskanhiki oli päällä. Sattuu joka paikkaan ja taitaa olla vinttikin hieman pimeenä, kun tuntuu että päässä heittää. Iltavuoroon olisi pitänyt töihin, mutta ei auttanut kuin olla työterveyshuoltoon yhteydessä. Kolme päivää saikkua ja lepo käsky. Ei olisi tarvinut edes käskeä, suuntasin ihan vapaaehtoisesti päikkäreille.

Loppupäivän suunnitelmat ovat seuraavat: sohva, elokuvia ja paljon juotavaa (vesipullo ja salviateetä löytyy vierestä).

Mulla on ollut aukko sivistyksessä. En ole tutustunut Taru sormusten herrasta kirjoihin, enkä elokuviin ollenkaan. Nyt sain viimein kirjapuolen korjattua... tosin äänikirjojen muodossa. Hobitti ja kaikki kolme(kuusi) Sormusten herraa olisi nyt viimein käyty läpi. Nyt aion aloittaa elokuvien katselun, kun yllättäin aikaa asialle löytyi. Pysympähän ainakin lepoasennossa sohvalla.Ensimmäinen neulottu kolmiohuivini. 


Muratit selvisivät talvetuksesta pihahuoneessa. Pikkasen saisi näillekkin multaa vielä lisäillä, kunhan kunto taas antaa periksi.


Neljä erilaista pionia ja purppurakeijunkukka. Olikin jo aika saada juurakot multaan, olivat alkaneet pusseissa jo kasvattamaan versoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti