30. maaliskuuta 2015

Blossom

Mulla hajosi yksi päivä silmälasit. Tulin kotiin ja aloin vaihtamaan aurinkolaseja silmälaseihin ja HUPS, lasit tipahtivat lattialle. Ovat toki ennenkin tippuneet, mutta nyt ne sitten tulivat tiensä päähän ja sangat katkesivat silmienvälistä. Kaupungissa piti käydä vielä muutenkin, niin täytyi tehdä pieni mutka matkaan ja mennä samalla käymään silmälasiliikkeessä. Tuomio oli tyly, voidaan koittaa korjata, mutta todennäköisesti korjaus kestää ainoastaan muutaman päivän. Päädyin sitten ostamaan uudet, ei siinä oikein muu auttanut. Onneksi keksittiin kuitenkin väliaikaisratkaisu uusien lasien odotusajaksi :) Kiitos Maarit!Silmälasikaupoilta lähtiessäni, huomasin että Blossom oli avannut liikkeensä uudelleen remontin jälkeen.
Pitihän siellä sitten vielä pyörähtää. Tuotevalikoima oli hieman muuttunut. Ihan kivoja ja melko halpoja tavaroita oli tarjolla,
mutta jotenkin jäin kaipaamaan aiempaa tuotevalikoimaa, eteenkin vaatteita.

Likkeen ulkoasusta kyllä tykkäsin paljon. Trendikästä tämä tyyli tieten nykyään on, mutta vetoaa kyllä muhun. 
Toisaalta esillepano toi kyllä mieleen Ikean massamaisuudessaan, mikä ei ollut hyvä asia.Nämä peltiset tagit himoittivat kovasti. En oikein tiedä mihin niitä käyttäisin, joten jätin ne vielä hyllyyn odottamaan. 
Jospa sitä ideoita vielä löytyisi... päässä raksuttaa jo kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti