9. maaliskuuta 2015

Kukkaideoita

Yksi vaikeimmista asioista päättää häiden suunnittelussa on se, että millaisen kimpun sitä haluaisi. Ihania vaihtoehtoja on aivan liikaa! Koita niistä sitten valita se oikea. Sittenkun johonkin miellyt, niin kukkakauppias sanoo, että NOU NOU... Tätä tukkaa ei ole saatavilla silloin, kun sitä haluaisit. Olen muutamassa kukkakaupassa käynyt kuvia katselemassa ja netin syövereistä koittanut etsiä jotain, mikä kiinnostaisi. Pitäisi päättää ainakin kimpun malli, miten siitä pidetään kiinni, väri, koristeet, tiiviys ja mitä kukkia siihen tulisi.
Tässä muutama idea, mutta vielä ei ole kolahtanut, joten ei kai auta kuin jatkaa kuvien katselua :)

Sittenkun kimppu on valittu pitääkin miettiä mitä ja minkälaista tulee sulhaselle ja tuleeko jollekkin muullekkin jotakin kukkia.
Sulhaselle voisi ainakin rintapieleen jonkinlaisen vieheen hankkia <3


Sitten pitää vielä miettiä juhlan kukkasia. Tuleeko kirkkoon jotain, entä pöytäkoristeiksi, muutoin juhlapaikalle sisälle tai ulos? 
Kesä on siitä ihanaa aikaa pitää juhlia, että omasta puutarhastakin saa materiaalia, eteenkin juhlapaikan koristeluun.
Meidän hääpaikka on vanhan meijerin pihapiirissä, vanhassa maalaistalossa. 
Paikan tunnelmaan sopisi hyvin tällaiset maitotonkat sisääntulon ja terassin koristukseksi.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kimppuja. Tykkään etenkin tuon toisen rivin kimpuista, kun ovat tuollaisia vähän luonnollisempia. Myös ekan rivin viimeinen kimppu on oikein kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita vaihtoehtoja on liikaa, pää menee ihan pyörälle, kun miettii mitä haluaisi :) Minäkin kyllä tykkään aika luonnollisen näköisistä kimpuista.

      Poista