20. maaliskuuta 2015

Häämessuilla

Kokkolassa järjestettiin hää- ja juhlamessut 8.3. Tietenkin meillä oli miehen kanssa eri vuorot tuolloin ja hän säästyi messukäynniltä. 
Itse käväisin katsastamassa ne ennen iltavuoroon menemistä. Hieman kyllä olin pettynyt tarjontaan, odotin jotain vähän enemmän.


Messut olivat Mediakulmassa ja siihen osallistui vieressä olevat 3 kultasepänliikettä, yksi vaateliike ja kahvila. Kiinteistössä olisi ollut vielä yksi kultasepänliike ja lahjatarvikeliike, mutta he eivät olleet ollenkaan mukana. Lisäksi messuilla oli esittelijät yhdestä kukkakaupasta, alusvaateliikkeestä, valokuvastudiolta ja pitopalvelusta. Esilä oli myös vastapäätä sijaitseva nuorten vaateliike, Keskipohjanmaa- lehti, jokin kotikutsuja pitävä myyjä, joka myi meikkejä ja siivoustuotteita, sekä firma joka messut järjesti. Tila jossa messut oli, oli toki aika pieni, mutta hieman enemmän olisin kyllä volyymia kaivannut. Edes kaupungin oma morsiuspukuliike ei ollut edustettuna! En tiedä eikö halukkuutta osallistumiseen ole ollut, vai onko haluttu ottaa vain yksi edustaja kustakin liiketyypistä, paitsi kultasepänliikkeistä vaikka niitäkin olisi kyllä muutama vielä ollut, joika eivät olleet mukana.


Messut oli käsittääkseni järjestänyt mallitoimisto Matiné. Se kouluttaa malleja, sekä värien ja tyylin ammattilaisia. Messujen muotinäytöksen olivatkin koonneet ja stailanneet opinnäytetyönään Matine'n kouluttamat Cosmopharman imago-konsulttiopiskelijat kouluttajansa Sonja Karhulahden johdolla. 

Tämä nahkatakkiin ja lyhyeen morsiuspukuun puettu oli kaaso. Eniten minun mieleeni näytöksessä olleista.
Tämä nuori tyttö oli tietenkin morsiusneito.

Ymmärrän kyllä että opiskelijat kisasivat näillä töillään messumorsian tittelin voittamisesta, mutta jotain räväkkyyttä ja uusia ideoita olisin kaivannut mukaan, eteenkin kun messut muutenkin olivat kovin suppeat. Mulle messujen anti oli -30% alennuslappu alusvaateliikkeeseen ja hauska idea käsilaukkuun tehdystä kukka-asetelmasta. Jotain kai sekin jo on. 

No viime viikolla sitten soi puhelin ja olin voittanut messuilta 60€ arvoisen lahjakortin Matine'n verkkokauppaan. Onneksi sen sai käyttää myös paikan päällä Matine'n toimistolla, josta kävin sitten hakemassa voittoni. Tuotemerkit kun olivat itselle ihan outoja ja mielestäni outoja tuotteita on helpompi valita luonnossa, kuinumpimähkään kuvista. Otin sitten peiteväripakkauksen, kajal-kynän ja luomivärin. Muutamaan kertaan olen tuotteita jo testannut ja hyvin laadukkailta ovat tuntuneet. Eli tyytyväinen olen messukäynnistäni!

Tällä morsiammella oli tuo hauska käsilaukkuun tehty kukka-asetelma. Puvun helman sisään oli myös aseteltu eläviä kukkia.
Tämä puku tuo mieleen jotenkin menneet vuosikymmenet ja niiden pitsisomisteet, vaikka onkin varsin nykyaikainen muuten.
Tämä asu taas oli varmaan kaikkein perinteisin kokonaisuus ja taisi voittaa messumorsian äänestyksen, jos en ihan väärin ymmärtänyt.
Tässä morsiammessa oli vähän leikkisää yritystä, kun morsiammella oli oranssit kengät ja hiuskoriste. Kukka-asetelma metallikehikossa oli myös ihan kiva idea, mutta siihen olisin kanssa kaivannut oranssia täydentämään asukokonaisuutta.
Tästä morsiammesta pidin eniten, jos sitä kaasoa ei lasketa.
Tämä morsian näytti minusta kaasolta, no si kuitenkaan ollut. Hänellä oli hunnun virkaa hoitamassa huppu.
Huppu päässä en ennättänyt saamaan kuvaa ollenkaan ja tuolla niskassa ollessa, se ainakin näyttää hieman hassulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti