26. maaliskuuta 2015

Mirabell

Fysikaalisessa käydessäni, kehui hoitaja uutta "kirppistä" jolla oli käynyt. Tämä like toimii omakotitalon pihapiirissä ja myy merkkivaatteita & kenkiä. Sinne saa viedä omia vanhoja merkkivaatteitaan myyntiin ja liike ottaa 30% myyntihinnasta välityspalkkiona. Muutama päivä sitten kävin ystäväläni kylässä ja kerroin hälle tästä liikkeestä. Hän oli kyltit nähnyt, muttei ollut vielä käynyt tutustumassa vaikka asuu aivan lähellä. Päätettiin sitten lähteä piipahtamaan siellä kävellen. Siinä sitten sainkin päivän lenkkini, vaikka matka olikin yhteensä vain 400m. Yhtään pidemmästi ei olisi silloin vielä pystynytkään, sillä mun polvi leikattiin viime viikolla tiistaina ja nyt sitä pitää vähitellen sitten kuntouttaa. Tänään on jo onneksi parempi vointi, nopeaan on kuntoutunut. Onneksi!


Liike oli täynnä ihania vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Aika paljon oli juhlavaatteita tarjolla, joita oli käytetty vain kerran tai kaksi. 
Tänne kyllä kannattaisi suunnata juhlavaate ostoksille. Halpavaatemerkkejä tai nuhruisia vaatteita tänne on turha koittaa tuoda myyntiin. Tarjonta keskittyy lähinnä laatumerkkien vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin.


Pari juhlavaa Sand:in mekkoa (hinta39€) täältä löytyi meidän neidille. En niitä tosin vielä ostanut, vaan pitää mennä hänen kanssa kokeilemaan, kun tänne seuraavan kerran tulee. Toivottavasti mekot ovat silloin vielä jäljellä. Onneksi koko 34 ei ole liikkuvinta sorttia valikoimassa. Itsekkin pitää suunnistaa tänne, kun pääsen tavoitemittoihini. Sitä ennen en osta kuin välttämättömimmät, jos on pakko.Muutamia uusia tuotteita oli myös myynnissä, kuten huveja, koruja ja kynsilakkoja. mutta pääasiassa siis käytettyjä vaatteita.


2 kommenttia:

  1. Heips! Paljastaisitko tämän ihanuuden sijainnin? Googlettamalla en sitä löytänyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanttorintie 7, Kokkola. Eli Kirkonmäellä sijaitsee. Kirkosta suoraan Prismalle päin oleva tie, tältä tieltä on sitten aukiollessa opaste perille.

      Poista