1. maaliskuuta 2015

Kutsuja, kutsuja

Kylläpä hääkutsujen suunnitteleminen onkin aikaa vievää hommaa! Eteenkin, kun haluan tehdä kutsut itse. 
Malleja ja kutsujen kuvia olen tutkaillut ja miettinyt minkä tyylisen kutsun haluaisin. Nämä kutsujen kuvat ovat otettu Pinterestistä, Sinellin sivulta ja Facebookista. Mieskin on varmaan jo hermoraunio, kun olen esitellyt hänelle ideoita. Muutamia kommentteja olen saanut, mutta lopulta hän tuumasi, että saan vapaat kädet. Hänelle riittää että kutsusta ilmenee aika, paikka ja meidän nimet :) 
 Olen sellainen ihminen, joka haluaisi hypistellä ja kosketella materiaaaleja ja tarvikkeita suunnittelu vaiheessa. Asiaa ei yhtään helpota se, että Kokkolassa ei ole enää ollenkaan askartelukauppaa. Suomalaisesta kirjakaupasta löytyy jotain tarvikkeita, mutta valikoima ei ollut kovin kummoinen.  On  siis hermoja raastavaa surffailla netissä ja etsiä tarvikkeita nettikaupoista, mihinkään ei voi koskea ja vertailla tarvikkeita luonnossa toistensa kanssa. Pitää vain kuvitella, TYLSÄÄ! Lisäksi yhdestä pikasta löytyisi yksi tarvike ja toisesta toinen... Suomessa postikulut ovat kuitenkin sen varran kalliit, että mielellään tilaisi tarvikkeet yhdestä, korkeintaan kahdesta paikasta. 
Ihastuin erityisesti kutsuihin, joissa on käytetty kakkupapereita. Niissäkin tuntuisi olevan niin paljon erilaisia malleja...
ja sitten ne kaikki muut ihanat ideat. Valitse siinä sitten mitä haluaisi ja löydä sitten vielä niihin sopivat tarvikkeet.
Haluan hyvinvarustellun askartelukaupan Kokkolaan, kiitos!
Lopulta löysin Villakeiju ja Lunagord- verkkokauposta tarvitsemani tarvikkeet. Lisäksi eräs opiskelukaveri lupasi avittaa yhden yksitiskohdan toteutuksen kanssa. Lauantaina tein tilaukset verkkokaupoista ja nyt sitten vain odotellaan, että ne saapuisivat.
Jännittää, että ovatkohan kaikki tarvikkeet sellaisia mitä kuvittelin. Toivotaan niin!


2 kommenttia:

  1. Hienoimpia kortteja, mitä olen hetkeen nähnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) En malta odottaa, että posti toisi tarvikkeet, että pääsisin kokeilemaan omien tekemistä.

      Poista