29. maaliskuuta 2015

Toisen romu on toisen aarre

Käytiin eilen pojan kanssa, pitkästä aikaa kirppiksellä. Hyvä reissu olikin. Mun tarkoitus oli etsiä jotain sopivia verhoja tai lakanoita, kun pitäisi sitä hääpukua alkaa tekemään ja haluan tehdä ensin koeversion tai kaksi... Kangaskaupan lakanakangaskin tuntui kalliilta tähän tarkoitukseen. No etsimäni löysin ja jotain muutakin! Nimittäin aivan ihanan, pitkän, mustan, vintage nahkatakin! Takki on puoleen sääreen pitkä ja kevyesti topattu, eli juuri tähän vuodenaikaan sopiva. Paha ei myöskään ollut pyydetty 12€ hinta. 
Veeti löysi myös hienon hatun. Kassi olikin sitten tupaten täynnä, kun kotiin lähdettiin.Mies oli aamuvuorossa ja kun se kotiutui, lähdettiin mun veljenpojan synttäreille.
Olipa kiva nähdä koko perhe pitkästä aikaa. Synttärireissun saldona, oli kotiintuomisina, noin 25m kirjavaa kangasta. Veljen vaimo oli tarvinut tätä yhteen projektiin ja saanut koko pakan tarvitsemansa määrän hinnalla, kunhan vei sen pois. Nyt oli kovin iloinen, kun sai pakanlopun tungettua mulle mukaan. Toisen romu on tosiaan toisen aarre. Tyytyväinen nimittäin olen minäkin! Nyt ainakin on mistä tehdä niitä koekappaleita puvulle :) 

Perjantaina kävin kirjastossa selailemassa kaavalehtiä. Kolmen lehden vuosikerrat vuodesta 2008 alkaen selailin ja lainasin niitä vinon pinon. Niiden avulla pitäisi alkaa tehdä kaavoja. Ainuttakaan täysin sopivaa mallia en nimittäin ole löytänyt valmiina. Minulla oli myös ystävältä lainassa pari mekkoa joita hieman mittailin ja yhdestä piirsin kaavatkin. Eiköhän tämäkin kaavaongelma ole pian ratkaistu


Kirppariostokset pakkasin paperikassiin. Sillä sekunnilla, kun kassin kotona tyhjensin, niin kissat valtasivat sen. Paperikassi on varmaan parasta mitä voi olla... ainakin leikin riemusta päätellen. Meidän toipilas Frodokin innostui hieman leikkimään, vaikka yleensä onkin melko rauhallinen. Frodo oli ollut tappelussa ja jouduttiin käyttämään sitä perjantaina eläinlääkärillä. Onneksi vammat eivät olleet isoja, antibiotilla ja hyvällä hoidolla niistä selvitään. Pahin oli varmaan kissalle itelle parin päivän ulkoilukielto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti