5. huhtikuuta 2015

Pääsiäis aamuna

Meillä on ollut aika erikoinen pääsiäisen aika. Kaikki lapset on nimittäin meillä ja ollaan molemmat oltu vapaalla. Kolme päivää koko perhe koossa :) Aika ihanaa! Pääsiäisen jälkeen munkin pitää palata sairaslomalta töihin, niin on nyt ollut syytälkin nauttia viimeisistä lomapäivistä. Polvikin jo aika hyvässä kunnossa, niin on pystynyt nauttiakkin vapaalla olosta.


Kaikki univelat on tullut sairasloman aikana nukuttua pois ja aamuisin olen herännyt pirteänä, ilman herätystä ja suht aikaisin. Olenkin nyt pääsiäisen aikana oikein kunnostautunut ja laittanut aamupalan pöytään koko sakille. Tosi harvinaista meillä!


Kirppislöytöjen sarja jatkuu pöytäliinalla. Tämä ihana pääsiäispöytään sopiva liina löytyi myös taannoiselta kirppiskierrokselta. Muutama katkennut loimi liinasta löytyi, mutta olivat kyllä tosi pieniä. Hintakaan ei päätä huimannut kun maksoi vain kaksi egeä. Valkoisen pitsiliinan olen saanut joskus mummulta lahjaksi ja se raikasti mukavasti tätä pääsäiskattausta. Tuleepa sitäkin joskus käytettyä.


Ulos en ole vielä kevätkukkasia uskaltanut laittaa, joten nautitaan niistä nyt ensin vain sisällä. Narsissit ja helmililjat ovat niin ihania! 

2 kommenttia:

  1. Kuvista välittyy mukavasti teidän pääsiäis tunnelma :) Mukavaa kun huominenkin on viel pyhäpäivä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava pääsiäinen kyllä oli :) Pitää välillä oikein muistuttaa itseään, että muistaa nauttia hetkestä!

      Poista