17. marraskuuta 2013

Voihan Eino

Eino on jyrännyt tänään täysillä. Aamulla kun lähdin töihin oli meillä vielä sähköt, mutta heti sen jälkeen ne olivatkin katkenneet. Täyden kellon kiertämän olivat poissa, myös puhelinyhteys oli huono tai pois kokonaan. Sitä ei normaalisti huomaakkaan kuinka riippuvainen sitä on sähköstä jokapäiväisissä toimissaan.

Olen töissä aivan meren rannalla. Meri myrskysi kuohuten ja pärski pitkälle rannalle. Siinä on kyllä ihmisellä pieni olo katsellessa. Tuuli myös puhalsi melkoisesti, salpasi hengityksen ja pölyytti auton niin likaiseksi, ettei ikkunasta nähnyt pihalle kotiin lähtiessä. Onneksi tuli täytettyä lasinpesuneste viime viikolla :)

Töistä kun kotiuduin oli mies tarkoistamassa pihalla tuhoja. Yksi puu vain oli kaatunut metsänrajassa, eikä ollut aiheuttanut vahinkoja. Muualta on kyllä kuulunut kaikenlaisista vahingoista. Ei huonoa, jos ei jotain hyvääkin. Kotona on saatu tunnelmoida kynttilöiden valossa, käytiin kaupungilla syömässä koska ei voitu tehdä lämmintä ruokaa ja minulle luvattiin Einon kaatamista puista pöllejä istuimiksi, pihamaalle tulevan nuotiopaikan ympärille <3

6 kommenttia:

 1. Onneks pääsitte noin vähällä.
  - ja kellepä se "ulkonasyöminen" ei maistuis varsinki töiden jälkeen ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, kun ei kaatunut enenpää puita. Meilläkin pysyi kaikki puut pystyssä, vaikka tuuli puhalteli yli 30 m/s. Lenkkipolun varrella oli muutama kuusi kaatunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päästiin tosiaan vähällä myrskystä. Lähellä meitä oli kaatunut talojenkin päälle puita.

   Poista
 3. Positiivisesti ajateltuna. Saitte nauttia tunnelmavalaistuksesta. Romantiikkaa luonnon määräämänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tuollainen pieni sähköttömyys ihan romanttista :) Ja saa ajattelemaan asioita. Tutuilla on vieläkin sähköt pois (4. vrk tuli aamulla), niin siinä taitaa olla romantiikka jo kaukana

   Poista