23. marraskuuta 2013

Huonekuusi ja valotähdet

Haaveilin huonekuusesta jo aiemmin ja nyt kauppareissulla tuli rullakollinen sellaisia marketin käytävällä vastaan. Eihän niitä voinut mitenkään ohittaa! Niimpä mukaan lähti yksi kuusikaunokainen. Poika oli ihan innoissaan kun se soitti ennenkuin päästiin kotiin asti ja kerroin tuovani joulukuusen. Oli se kyllä sitten aika pettynyt kun näki tuomiseni. muutaman päivän sitä katseltuaan oli hänkin tosin sitä mieltä, että aika kiva se kumminkin on. Minä tykkään kanssa ihan kympillä.


Lisää joulumieltä tuomaan aseteltiin miehen kanssa ikkunaan myös paperivalo tähdet. On nekin vaan joka vuosi yhtä ihanat! Ihmeen kestäviäkin ovat olleet, kun jo kolmas vuosi lähtee samoilla tähdillä käyntiin.

Pöydällä tuoksuu PartyLiten tuoksukynttilä nimeltään Vaahtokarkki-piparminttu. Tuoksu on ihan yhtä ihana kuin nimikin <3
Nuo votiivi kynttilät ovat hauskoja, kun sulavat tuonne kuppiin ja palavat sitten sieltä loppuun saakka. 
Minulla toinen kynttilä tuossa kupissa menossa. Ensimmäisestä näkyy hieman jäämiä kupin reunoilla, mutta ne sulasivat kivasti mukaan, kun tämä kynttilä tästä nesteytyi ensimmäisen kerran. 

4 kommenttia:

 1. Huonekuusi! Eipä ole itselle tullut mieleen, sehän on kiva pikkujoulukuusenakin!

  VastaaPoista
 2. siis aivan ihana idea. pakko saada miunki tollanen kuusi. tarttee käydä nostamassa tuolta koivikosta joku kuusen taimi ylös..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäisköhän tuommoinen pieni luonnonkuusi paremmin sisällä, jos sen saisi revittyä juurineen isri maasta ja istuttaisi sen multaan? Tulipa vaan mieleen :) Tuohan on huonekasvi ja jossain näin et oli saatu 10v ikään kasvatettua. Joten toivossa on hyvä elää, tuonkin yksilön selviämisen suhteen.

   Poista