12. huhtikuuta 2013

Vanilliini -tynnyri

Teen käsitöitä aika vaihtelevasti. Useinmiten tekeillä on useampia projekteja kerralla. Joskus ne valmistuvat hyvinkin nopeasti ja joskus taas menee KAUAN, että työ valmistuu... aiemmin säilytin näitä keskeneräisiä töitä milloin missäkin. Jos en tee työtä muutamassa päivässä valmiiksi ja keskeneräisen työn säilytys tapahtuu jossain kaapissa, menee sen valmistumiseen takuuvarmasti kauan. Poissa silmistä, poissa mielestä on totista totta tässä asiassa. Säilytyksen pitäisi siis tapahtua "kädenulottuvilla". Omat tai miehen hermot ei sitten taas kestä useita pusseja ja nyssyköitä olkkarin nurkissa pyörimässä viikko (kuukausi) kaupalla. 

Säilytysongelmaan tuli yllättävä ja hyväntuoksuinen ratkaisu! Sain kerran ystävältäni lahjaksi vanilliinitynnyrin. Tässä pahvisessa, pienessä tynnyeissä, on siis alunperin ollut vanilliinijauhetta. Säilytän tekeillä olevia käsitöitä tynnyrissä ja tynnyri seilaa pitkin olohuonetta. Nyt käsityöt ovat mukavasti poissa silmistä, mutta lähellä saatavilla. Ne ovat piilossa, mutta sen verran näkyvillä, etten unohda niitä. Niin ja mikä parasta tynnyri ja  tavarat tuoksuvat ihanasti vanilliinille. Tynnyri toimii myös pienenä sohvapöytänä.


Netistä löytyi ihana kuvankäsittelyohjelma, Pixlr. Tällaista ilmaista ja helppokäyttöistä ohjelmaa olenkin kaivannut. Kun vanha kannettava hajosi, meni mukana myös koneessa ollet ohjelmat. Olen kateellisena katsellut muiden bloggareiden kuvia. Miten he saavatkin niin nätisti sivuille. Mulla on ainakin ollut suuria vaikeuksia kuvien käsittelyssä ja sijoittelussa bloggerinin. Tämä ohjelma poistaa ne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti