15. huhtikuuta 2013

Kevään odotusta

Ilmat on olleet pitkään aivan loistavat. Aurinko on paistanut ja päivisin lämpötila ollut nollan molemmin puolin, öisin on kuitenkin ollut reilusti pakkasta. Lumet ei ole näillä keleillä kuitenkaan pahemmin sulaneet. Nyt muutamana viimepäivänä on ollut jopa 8 astetta plussan puolella ja lumi on alkanut sulaa vauhdilla. Viimeyönä alkoi sataa vettä, jospa meidänkin pihalta lumet saisi viimein kyytiä.

Kuvat on otettu eilen illalla, kun olin lähdössä töihin. Melkoinen lammikko, eikö? Onneksi se ei ole kovin syvä, reilu parikymmentä senttiä vain. Lunta pihalla kuitenkin vielä riittää :) Mutta eikös se ole hyvä, tulevaa puutarhaa ajatellen? Pysyvätpä kasvit suojassa lumipeitteen alla pidempään. Alimmaisissa kuvissa työmatkalta pari kuvaaa vertailun vuoksi. Ei ole pellolla enää paljon valkoista.


Lammikkoa katsellessa muistuu mieleen, että kesällä pitää ajattaa pihatielle tarpeeksi soraa. Pihatie ja ajopiha jäivät päällysteistä paitsi syksyllä, kun muuta pihaa tehtiin. Talvi keskeytti hommat. Talon päätyyn sora saatiin ja samaa soraa pitäisi pihatiellekkin vielä saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti