11. maaliskuuta 2013

Himmeli


Kuka sanoo että himmeli on vain joulukoriste tai että se pitäisi tehdä joulun alla? Ei kukaan! Eteenkään jos aikaa ja isspiraatiota löytyy justiinsa joskus muulloin... Tarvikkeet kyllä hommasin jo ennen joulua ja tarkoitus se oli silloin tehdäkkin, mutta aika, se aika, se ei riittänyt. No nyt himmeli kuitenkin koristaa meillä yhden huoneen nurkkaa. Se sijaitsee juuri ilmastointiaukon edessä ja pyörii kauniisti ilmavirran mukana. Liike on jotenkin hypnotisoiva ja sitä voi jäädä tuijottelemaan mietteissään pitkäksikin aikaa. Tämä yksilö on tehty modernisti mehupilleistä, ihan perinteisen mallin mukaisesti. Mielestäni musta väri on hauska ja erilainen, paremmin ympärivuotiseen käyttöön ja uuteen taloon sopiva, kuin oljesta tehty. '

Kuvissa himmeli näyttäis venksottavan minne sattuu :) Eihän siinä toki ihan suorassa kaikki palat olekkaan, mutta ei se ehkä oikeasti ihan noin vino ole! Joka tapauksessa tykkään siitä tosi paljon. Jos joskus teen uuden, teen sen haitarittomista ja aavistuksen ohuemmista pilleistä.2 kommenttia:

  1. Hieno himmeli! Kaipa sellaisen voi tehdä silloin, kun siltä tuntuu. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minusta himmeli on suomalainen vastine mobilelle tai tuulikellolle ilman ääntä ja voi käyttää ympäri vuoden. mukavaa viikkoa sinullekkin.

      Poista