4. maaliskuuta 2013

Piharakennuksen sisältä
Kasvihuoneen puolella näyttää tällaiselta. Ekassa kuvassa näkyy hieman laattoja mitä tulee lattiaan. Jokaisessa nurkassa olevat pienemmät ikkunat, tulevat toimimaan tuuletusikkunoina. Seinille tulee samanlainen vaakalaudoitus, kuin ulkopuolellakin, mutta vain valkoisena. Kattoristikot jätetään tietenkin näkyviin, kun kattoon tulee valokate. Tästä tulee ihanan valoisa, vielä kun se valokatekkin saadaan paikoilleen. Uskon kyllä, että valo riittää kasvihuoneelle. Ikkunoissa oli osassa jäljellä sälekaihtimet. Tällaiset ikkunat asetettiin auringon puolelle, saa varjostettua tarvittaessa mukavasti.


Pihahuoneessa näytti viimetalvena tällaiselta. Nyt näyttää muuten samalta, paitsi koolaukset on jo paikoillaan, vain sisäpänelointi uupuu. Tänne tulee myös vaakapanelointi seiniin ja kattoon myös samaa sisäpanelia, valkoisena tietenkin. 
Viimekevään taimikasvatus näyttäisi olevan hyvällä alulla. Osa taimista selvisi istutukseen asti, mutta kun kasvihuonetta ei saatu vielä käyttökuntoon, istutun ne avomaalle... jokin kuitenkin meni vikaan, liekö sitten sää vai mikä, mutta yhtään satoa en saanut.
Tänne tulevia kalustetita, on tuotu valmiiksi jo tänne, kun nuo säilytystilat on muuten niin rajalliset. Ei tästä mitään tavallista varastoa tule, vaan ihana kesähuone, uudenajan aitta sänkyineen kaikkineen. Talvisin sitten tulee toimimaan kasvien talvetus tilana ja keväisin taimikasvatuksessa. Näin ainakin olen kaavaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti