20. maaliskuuta 2013

Ikea ostoksia

Viikon mittainen reissaaminen pitkin Suomea autolla ja junalla olisi ohi ja arki jälleen alkanut. Matkaa mulle tuli mittariin pyöreästi 2500km, muulle perheelle pikkaisen vähemmän. Mun matka kulki koti- Tampere- koti- Kuusamo- Koti- Tampere- koti. Eilen illalla kymmenen jälkeen oltiin viimein kotona ja kannettiin rouvan ostokset autosta sisälle. Sitten saikin painua suoraan nukkumaan, kun aamuvuoro kutsui ja kello oli soimassa puoli viisi.

Tampereen keikat eivät olleet etukäteen suunnoteltuja, alunperin piti tehdä reissu pelkästään Rukalle, mutta elämä laittaa välillä mutkia matkaan... Siispä piipahdin ennen Rukalle lähtöä ensin junalla Tampereella ja Rukalta tultiin päivää aiemmin pois ,jotta päästiin koko porukalla manseen vielä käväisemään. Viimeiseen Tampereen keikkaan yhdistettiin sitten Ikeassa käynti. Reissun ostokset jäivät aika pieniksi, vaikka mies pelkäsikin aivan muuta :)Olen kauan kaavaillut keittiönpöydän taakse seinälle taululistoja ja siihen valokuvia kehyksiin. Nyt sitten saatiin viimein tauluhyllyt ja kehykset ostettua. Tuo seinällä oleva kaappi siirtyy muihin tehtäviin. Kaapin hyllyillä ja päällä onkin ollut aika sekalainen kokoelma tavaroita jo pidemmän aikaa. Kivaa kun pääsee laittamaan uutta :) Pitäisi vain tilata ne valokuvat, joita kehyksiin tulee. Jostain syystä kuvat tahtovat jäädä nykyään vain koneelle muistiin, eikä niitä tule kehitettyä ollenkaan. Aika harmillista!

Lisäksi mukaan tarttui pari maljakkoa, henkareita ja laseja. Pidän kovasti iittalan laseista ja niitä meillä onkin monenlaisia., mutta ei kaikkien tarvitse aina olla niitä. Nämä isot lasit tulevat kuitenkin korvaamaan hyvin epämääräisen kokoelman McDonaldsin keräilylaseja... malleja on ainakin neljältä vuodelta ja väristä löytyy kaikki sateenkaaren sävyt ja vähän ylikin. Nämä olivat mukavan tukevan oloisia ja ennenkaikkea hulppea 50snt/kpl hinta oli aika kohdallaan. Lasten mielestä isot ja ihan pienet lasit on parhaita, joten otimme niitä ihan pieniäkin paketillisen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti