29. maaliskuuta 2013

Lomamuistoja seinällä

Taululistat ja kehykset on saatu seinälle. Kehyksissä on jopa valokuvat paikoillaan!
Kehyksiä olisi sittenkin saanut olla kaksi enemmän, mutta ompa ostoslistalla jotain seuraavaa Ikean reissua ajatellen :)

Kuvat tilasin Ifiltä ja ne tulivatkin kahdessa päivässä. Tilasin kahden kokoisia kuvia ja ne tulivat molemmat omissa paketeissaan ja tuotteet omilla laskuillaan. Toista kuvakokoa oli 5 kpl ja toista 12 kpl. Mielestäni toimitustapa oli vähän hassu, mutta siitä kun viimeeksi olen paperikuvia tilannut, on tosi pitkä aika. Kaipa erilliset, mutta samanaikaiset toimutukset yhdelle tilaukselle, on sitten normaali käytäntö. 

Kuvat otettiin kesän lopulla. Olin oikein tilannut valokuvaajan ottamaan meistä perhekuvat, viimeisien lomapäivien kunniaksi, kerrankin kun oltiin koko porukka koolla. Kuvaaja ilmoitti samana päivänä tuntia ennen, kun kuvauspaikalla piti olla, ettei pääsekkään tulemaan, kun oli sairastunut yllättäin. Tosi harmillista, mutta minkäs teet. Koska kuitenkin oltiin valmistauduttu ja juuri lähdössä, päätettiin ottaa kuvat itse. Eihän kuvien laatu ole sama, kuin oikein kuvaajan ottamissa olisi ollut, mutta seesteinen kesäretki tunnelma niistä välittyy... ja ennenkaikkea meillä oli oikein mukava iltapäivä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti