7. maaliskuuta 2013

Synttärit osa 1

Mun pikkuinen täyttää huomanna 9 vuotta. Kyllä se aika menee nopeasti. Koko loppuviikko menee yhdessä juhlinnassa, ainaki pojalla! Tänään on meneillään parasta aikaa kaverisynttärit. Poika pyysi koko luokan ja naapurin pojan. Ihan kaikki ei tulleet, mutta silti täällä on, omat mukaan lukien, 12 tenavaa juhlimassa :) Huomenna nuori herra menee kahden luokkakaverin yhteis synttärille uimahallille, lauantaina tulee sukulaisia ja sunnuntaina vien hänet juhlimaan isänsä luokse, ite menen sitte sillä aikaa kaverille juhlimaan 4 vuotissynttäreille. Huh huh, mahtaa olla maha täynnä kakkua kaiken tämän jälkeen!

Meillä mentiin aika helpolla kaavalla tarjoilujen osalta tänä vuonna, koska itellä selkä vihoittelee ja rajoittaa tekemisiä. Lauantaillekki pitää kuitenki vielä leipoa. Lidlin pikkupizzat on kyl aivan huippuja juhliin kuin juhliin. Tekivät ensimmäisenä kauppansa tälläkin kertaa ja niitä oli varattu kuitenki paljon! Täytekakuksi tein suklaakakkua sankarin toiveesta ja Lidlistä ostettiin myös purkkilimppareita sankarin toiveesta myös. Lisäks keksejä ja sipsejä. Karkkia tuli odotetusti lahjaksi niin paljon, että sankari itse tahtoi laittaa myös niitä tarjolle.


On muuten aivan huippu liina! Ostin sen toissa jouluksi. Liina on pellavaa ja siinä on kernipinnoite. Näyttää ja aika tavalla myös tuntuu pellavalle, mutta ei likaannu sitte millään ja pysyy suorassa paikoillaan pöydällä. Liinaa voi pyyhkiä vaikka astianpesuaineeseeen kotutetulla rätillä ja puhdasta tulee. Pyykkiin joutuu laittamaan vasta, kun haluaa vaihtelun vuoksi jotain muuta pöydälle.

Kuuden hengen pöydästä saa hienosti kymmenelle sopivan, kun vetää sen keskelle lattiaa ja laittaa kaksi tuolia kumpaankin päähän. Tunnelma on tiivis, mutta niinhän se lasten synttäreillä muutenkin on! Meillä on tuossa takaterassilla pöytäryhmässä, mun vanhat keittiöntuolit. Siihen katoksen alle ei juurikaan sada lunta, niin siitä on kätevä napata lisätuoleja sisälle tarvittaessa.


 Kakusta tuli jotenkin hyvin epäselvä. Olis ollut paljon kauniimpi pelkillä tähtikoristeilla. Suklaakuorrutus kuitenkin onnistui tällä kertaa hienosti... vähemmän onnistuneitakin on ollut :) Tuli kaunis kiilto ja kun maltoin antaa jäähtyä riittävästi, ennen kakulle kaatamista, pysyi se reunoillakin moitteettomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti