8. heinäkuuta 2015

Morsiuskimppua tilaamassa

Käytiin keskustelemassa häiden kukista jo jonkin aikaa sitten, mutta on jäänyt kuvat laittamatta esille :)
Tänään selailin kuvia koneelta ja ne sattuivat silmiin, joten päätin viimeinkin ne julkaista.Samulin täti pitää Merjan Kukka- nimistä kukkakauppaa Kalajoella ja tietenkin me sitten häneltä käytiin kukat häihin tilaamassa.
 Merja on kilpaillutkin kukkasidonnassa useampanakin vuonna ja sijoittunut tosi hyvin. Hänelä on kyllä taitoa tähän hommaan!Vein kuvia tulevan pukuni mallista, koruista ja useista erilaisista, mielestäni kauniista, kimpuista. Ja näiden perusteella hän sitten idoi minulle kokonaisuuteeni sopivan kimpun. Ensimmäinen ehdotus olikin sitten se, mikä valittiin! Tilattiin siis morsiuskimppu ja vieheet sulhaselle ja meidän pojille. Merja tulee tekemään juhlapaikalle myös pöytäasetelmat, meidän oman pihan kukista ja juhlapaikan pihalle asetelmat istuttamistani kesäkukista. En malttaisi odottaa, että näen kaiken valmiina!Morsiuskimppuuni tulee valkoisia neilikoita ja sen päältä viistottain tulee menemään pari heinää ja niiden päälle kiinnitetään strassikoru. Allaolevissa kuvissa on kimput jotka olivat inspiraatioma omalleni.

Vasemmalla on vuoden 2015 kukkasidontakilpailun yleisöäänestyksen ensimmäiseksi ja ja oikealla kolmanneksi sijoittuneet työt.
Vasemmanpuoleisen on tehnyt Minna Penttala ja oikeanpuoleisen Pirjo Korpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti