21. heinäkuuta 2015

Hää näperryksiä

 Jossain näin hauskan kuvan drinkkitikusta, johon oli painettu hääparin nimi ja vihkipäivä. Idea lähti hieman kehtittymään päässäni ja lopulta hankin tämmöisiä tarroja, jotka nyt kiinnitin pulloihin. Tarroissa lukee meidän tiedot samaan tapaan, kuin näkemissäni drinkkitikuissa oli. Isot pullot tulee vesipulloiksi ruokailulle ja pienistä tarjoillaan mehua kakkukahvien kanssa.On yllättävän vaikeaa liimata kaarevalle pinnalle pyöreää etikettiä , kun se pitäisi saada menemään sen tekstit suoraan.
Onneksi Mies kaivoi meille apuvälineeksi työkaluistaan ranekkuslaserin. Ei ihan kaikki tarrat siltikään täysin suoraan menneet,
mutta huomattavasti suorempaan kuitenkin, kuin mitä ilman apuja olisi homma onnistunut. Nopsaan saatiin hommat myös tehtyä, kun mulla oli meidän morsiusneito apulaisena. Siitä on kyllä ollut suuri apu nyt kesällä muutenkin!Mehupullojen kaulaa koristamaan, laitettiin vielä raitaista juuttinarua rusetille. Pulloihin laitetaan myös raitaiset pahvipillit, niillä on sitten lysti juoda mehut pulloista. Nämä onnistuivat kyllä yli odotusten! Vielä olisi muutamia isompia tarroja liimattavana opastekyltteihin, ne vain täytyy saada ensin muuten valmiiksi, ennenkuin liimailee tarrat paikoilleen.


1 kommentti: