11. heinäkuuta 2015

Kampaus suunnitelma

Kävin viime viikolla kampaajalla. Leikattiin, värjättiin ja suunniteltiin hääkampausta. Olen tosi iloinen tästä löytämästäni kampaaja Ulla Nykäsestä Vetelissä. Etsiessäni keväällä hääkamampaukselleni tekijää, meinasi usko jo loppua. Kymmeneen paikkaan soitin ja otin yhteyttä, lisäksi katselin netistä hinnastoja ja ajanvarauslistoja eri paikoista. Kuvittelin, että ajan löytäminen olisi vaikein homma asiassa, sillä kuvittelin kesä lauantaiden olevan kiireistä aikaa. Vaikeimmaksi hommaksi kuitenkin osottautui kampaajan löytäminen, jota kiinnosti ottaa uusi asiakas, tulla kesä lauantaina töihin ja joka tekisi kampauksia, eikä olisi aivan tolkuttoman kallis.

Näiden kuvien kaltaista toivoisin kampauksen yläosasta. Kuvat ovat Pinterestistä

 Tuttavien suositusten perusteella löysin sitten viimein tämän HiusStudion Vetelistä (Vetelissä meillä on myös häät). Kun soitin HiusStudioon, kertoi kampaaja Ulla heti, että tykkää kampausten tekemisestä, oli vapaita aikoja ja hintakin oli kohtuullinen. Varasin sitten hänelle heti kolme kampausaikaa hääpäivälle ja itselleni lisäksi leikkaus ja värjäysajan noin kuukautta aiemmaksi.

Tämä ensimmäinen kampaamokäynti oli mukava. Hiuksiin saatiin hyvä väri ja keskusteltiin tulevasta kampauksesta. Minulla oli mukana hankkimani hiuskoru ja kuvia kivoista kampauksista, joiden mukaan sitten suunniteltiin sitten sitä minulle tulevaa kampausta. Jätin kuvat valituista kampauksista sinne, jotta kampaaja saa suunnitella vielä tarkemmin tekotapoja yms. Minusta on ihanaa, että on vielä työlleen näin omistautuvia ihmisiä! Eteenkin, kun sen etsinnän aikana tuli vahvasti sellainen tunne, ettei kaikkia todellakaan kiinnosta.

Näissä kuvissa olevan tyylistä toivoisin kampauksen takaosasta. Kuvat ovat Pinterestistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti