15. helmikuuta 2013

Nukkeneidin sänky ja uudet vaatteet

Tapahtui erään joulun alla...
En halua mielelläni koskaan anna ihan turhanpäiväisiä lahjoja. Kummitytölle lahjaa miettiessä, kysyin neuvoa hänen äidiltä, mitä neiti tarvitsisi tai onko joulupukin kirjeessä ollut jotain vihjettä, mitä hän haluaisi.
Koska neidin nukke oli kuulemma vaatteita vailla, niin ei joululahja sinä vuonna tuottanut sen kummempaa päänvaivaa.
Kaavojen piiträminen ja leikkaaminen ei ole todellakaan mun lempihomma ompeluksia tehdessä, tällä kertaa pääsin siitä asiasta todella helpolla, kun kummitytön äiti toimitti vaatteisiin valmit kaavat! Ei muuta kuin kangaslaatikkoa, pitsejä ja naujoja tonkimaan ja sitten vain pukuompelimo pysstyyn! Nukke sai monta asua ja taisi kummityttökin olla aika mielissään nukkensa vaatevarastosta.

Kummitytön vauvanukke on saanut lahjaksi myös mittatilaus työnä tekemäni sängyn ja sänkyvaatteet. Tyllerön omaakin sänkyä pääsi koristamaan samasta kukkakankaasta tehdyt koristetyynyt ja torkkupeitto, kuin nukkevauvan sängyssä. Niistä en mistään löytänyt kuvaa, vaikka sellaisen mielestäni olenkin ottanut.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä osaat ommella...hieman kateellisena katselen noita kuvia. Minä kun en tule toimeen ompelukoneiden kanssa. :)

    Hyvältä näyttää muutenkin. :)

    VastaaPoista