26. toukokuuta 2016

Kesäkukkia ja arvonta

Viimeinkin meillä kukkii jotain muutakin, kuin kevätesikot. Heti, kun sai parvekelaatikoihin ja pariin ämpäriin kukkia, tuli parempi ja kesäisempi mieli. On noilla kukilla ihmeellinen vaikutus, ainakin minuun. Vaikka eivätpä ne kuivuneet kanervat ja sammalet, sekkä nuupahtaneet narsissit kai kenellekkään kovin kesäistä fiilistä tuo. Mutta nyt kukkii kauniisti sisääntulossa ja etuterassilla. Me happy!

Mutta sitten siihen arvontaan 


Tällä kertaa päätin arpoa pari itselle tarpeetonta, mutta jollekkin muulle varmastikkin iloa tuottavaa juttua. 
Me käytiin keväällä siellä Oikein & Nurin- risteilyllä ja laivalla tehdyistä ostoksista saatiin etukortteja 3kpl, jotka oikeuttavat laivamatkaan 16.6.2016 saakka Amorellalla su-pe ja Gracella su-to lähdöillä. Itse ei olla nyt näitä käyttämässä, joten jos sinua kiinnostaa saada ilmainen tai halpa laivamatka 2-4 henkilölle kesän alkuun, niin nyt olisi mahdollisuus.

Blogini facebook sivulla on käynnissä arvonta, jossa nuo etukortit on palkintoina. Tykkäämällä Onnenapiloita fb- sivusta ja kommentoimalla siellä arvontapostaukseen, pääset mukaan arvontan. Arvonta suoritetaan sunnuntaina klo 18.00, jonka jälkeen laitan varaustiedot (kuvan etukortin tiedoista) voittajille FB:ssä viestinä ja etukortin perässä postissa tulemaan, kortti pitää esittää lähtöselvityksessä. Arvottavat lahjakortit ovat siis omilla ostoksilla kaupanpäälle saatuja, ei kenenkään muun sopnsoroimia, eikä arvontaan osallistu mikään muu taho ja arvontaan voi osallistua vain blogini Fb- sivulla.

Blogin facebook sivulle pääsee tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti