9. marraskuuta 2016

Pipoja, pipoja!

Tiedättekö että joulu on justiinsa? Minä havahduin asiaan tässä yksi päivä. Miten aika onkaan taas kiitänyt ja marraskuu on jo kovaa vauhtia menossa puolta väliä kohden. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että alkaa pia olla kiire, jos joulua varten meinaa jotain ommella ilman kauheaa kiirettä. Päätin siis raahautua ompelukoneen äärelle ja tehdä jotain asian hyväksi.

Mustaa trikoota ruusukkeisiin, sekä musa-harmaata kukallista joustocollagea ja musta- valkoista trikoota naisten pipoihin Paapiiltä.


Koska pipo ompelukset on jo aiemmin tulleet tutuksi, niin päätin aloittaa tältä samalta linjalta.
Insoiraatiota pipoihin kävinhakemassa Paapiiltä ja kankaitahan sieltä tarttui mukaan, sekä muutamia tupsuja.


Taaemmat popit on tehty Paapiin joustocollagesta ja etualan pipo on Käpysen merinovillaneulosta. Kaikissa on puuvillatupsu Paapiiltä.

Naisten malliin laitoin ruusukkeet etusivulle ja tein pipot kivoista ja monen kanssa yhteensopivista kankaista. Miehille oli jotenkin vaikea keksiä pipoon se jokin juttu, eikä tehnyt mieli tehdä tylsiä yksivärisiä kuitenkaan. Lopulta päädyin hillittyyn harmaa- musta kuvioituihin kankaisiin ja tupsuihin. Miesten pipon malli on vähän pitkä ja pipo jää kivasti ruttuun päältä, naisten pipoista tein hieman lyhyemmät, vaikka hieman ruttuun nekin jäävät.Sovituskuvia tupsullisesta piposta. Minulla on hieman tuima ilme, mutta nNämä nyt vain sattuivat laadullisesti olemaan parhaita kuvia, vaikka onkin hieman totinen ilme. Oli kuvaushetkellä melko hämäeää ja muut kuvat olivat enemmän tai vähemmän tärähtäneitä.

1 kommentti: