3. syyskuuta 2014

Zinna

 Kokkolassa on muutama tosi kiva sisustuskauppa. Yksi niistä on vanhassakaupungissa sijaitseva Zinna. Käväisin siellä viime viikolla yhtenä päivänä, kun etsin keksileimasimia. Leimasimet löytyi ja kuvia tuli otettua kännykällä muutamia. Kauppa on täynnä ihania asioita ja ideoita omaankin kotiin. Osa kuvista on otettu jo aiemmin elokuussa, kun piipahdin kaupassa kuluttamassa yllättäin imaantunutta ylimääräistä aikaani (olim menossa ostamaan kompostoria rivi-imitusten kautta ja myyjä oli myöhässä).
Koreja, sisustusvaloja, kynttilöistä, pieniä sisustusideoita, pieniä herkkuja, ideoita leivontaan ja ruuanlaittoon...Nämä tähdet ovat aina yhtä ihania. Olivat ne muodissa enään tai ei, pidän niistä enkä aio niistä luopua. Pelkän muodin perässä en ole koskaan muutenkaan mennyt. Tästä asetelmasta hoksasin, että paperitähtiä voi käyttää muulloinkin kuin jouluna. Tästä sain idean askarrella paperitähtiä kotiin koristeeksi.


Onko talon numeron oltava aina kiinnitettynä seinään? Tuo viitonen sopisi kivasti meidän roskakatoksen kulmalle roikkumaan tai vaikka sisääntulon  terassille koristukseksi. Pitäisiköhän koittaa tehdä itse...


Rautalankasydän lehdillä. Yksinkertaisen kaunista. Tykkään!
Ideaahan voisi käyttää kotona askarteluihin...

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kauppa <3
  Tuolla minäkin voisin kuluttaa aikaani mielelläni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kaupassa aikansa saa kyllä kulumaan, kun kaikenlaista ihanaa katseltavaa on niin paljon.

   Poista
 2. Sun blogi on tosi kiva! Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kun löysit mukaan :) Pitääpä käydä kurkkaamassa ja osallistumassa arvontaan.

   Poista