28. syyskuuta 2014

Roosanauha Sukkaohjekuvasto ja vähän muutakin

 Käsityökeskusten Taito Shopit myyvät tänäkin syksynä Roosanauha kampanjassaan Roosanauha Sukkaohjekuvastoa ja Sukkalankaa. Viime vuoden ohjekuvaston ostin ja nyt piti käydä hakemassa myös tämä uusi kuvasto, sen verran houkutteleva oli kansikuvaneule.
Mallit ovat kaikki kauniita ja vaikeustasoja löytyy helpoista haastaviin.

Mukaan Taito Shopista tarttui myös kerä Roosanauha- sukkalankaa ja ohje tuubihuivin tekemiseen kyseiseestä lankakerästä. Tuo Roosanauha lanka on pehmeää, eikä tunnu pahemmin kutittavan, joten huiviinkin se sopii täydellisesti. Huivia jo aloittelin ja siitäkin tulee ihana. Lahjaksi sitä teen, mutta itsellekkin sellaista aloin himoitsemaan. Milloinhan sitä malttaisi itselle jotain neuloa.
Huivin lisäksi himoitsen noita Roosanauha kirjasen kannessa olevia kukkasukkia, ne ovat niin kauniit! 


Facebookkin käsityöryhmät ovat ihania ja petollisia. Aivankuin ei ideoita jo muutenkin olisi tarpeeksi. Salmiakki- lapasten kuvan näin Ihania lapasia- ryhmässä ja heti tuli sopiva saaja mieleen sellaisille lapasille.  Lanka kaupassa kun olin, niin pitihän sitä langat sitten sellaisia lapasia varten valmiiksi ostaa. Mustaa, punaista ja valkoista Jannea olisi nyt sitten odottamassa.

Todo- lista senkun kasvaa... No Joulu on ihan justiinsa, joten on se hyvä olla ideat ja langat valmiina lahjoja varten. Ei sitten tarvitse miettiä, mitähän tekisi tai kun inspiraatio iksee seuraavalle työlle, niin ei materiaalin puutteeseen innostus ainakaan kaadu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti