8. syyskuuta 2014

Terassin syksyisempi ilme

Takapihan terassilla olevat kesäkukat alkoivat olla hieman huonossa kunnossa. Päätin vaihtaa niiden tilalle syyskrysanteemit.
Löysin niitä ihanassa tummanoranssin värissä ja ne sitten lähtivät mukaan terassia koristamaan. Jatkuu etuoven pihlajanmarjakranssista alkanut väritys kivasti olohuoneen kautta kätevästi terassillekkin.


Meillä oli perjantaina miehen työkavereita käymässä. Ajattelin että jos ilma on illalla viileä, niin on kiva kääriytyä vilttiin katsellessa illan pimentymistä. Onnksi keli kuitenkin suosi, eikä vilttejä edes tarvittu, ennenkuin kaikki siirtyivät jo sisälle.
Kivoille ne kuitenkin näyttävät tuossa tuolin selkänojilla ollessaan.Heinät ja muraatiti eivät ole kasvaneet tänä kesänä kovin paljoa. Hyväkuntoisia ne kuitenkin ovat. Viime talven muraatit olivat pihahuoneessa ja sinne nämä aion tänäkin vuonna viedä. Koristeheinän ja viherputouksen ei luvattu talvehtivan suomen oloisa. Saapa nähdä selviävätkö ne ensi kesään, muraattien seurana, pihahuoneessa talvehtien. Mielenkiinnolla seuraan kuinka käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti