4. tammikuuta 2016

Fox Love

Tämä Ehtan kaavalla tehty Fox Love- tunika, meni minun vanhimmalle kummitytölle joululahjaksi. Kauan suunnittelin mitä hänelle teen ja aikakin meinasi viimein käydä todella vähiin. Neljäntenä adventtisunnuntaina olin lähdössä viemään lahjoja ja lauantaina sitten lopulta pistin töpinäksi. Miten niin viimetippaan meni? Kuvatkin otin sunnuntai aamuna, kun sain työn silitettyä ja aloin paketoida sitä.


Collage on samaa, kuin omassa Ehtassani... kangasta riittää edelleen vielä moneen työhän :) Muutoin työ lähti liikkeelle kummityttöni ketturakkaudesta ja hänelle joskus varaamastani rintamerkistä. Lisäksi kaapeista löytyi harmaavalkoista kääntökuminauhaa ja noita ihania Made by Me nappeja. Eipä tämä tunika paljon muuta sitten koristukseksi tarvinutkaan.


Minulla on Ehta kaavasta lasten ja aikuisten koot. Lasten koot loppuivat 140cm:iin, joten kun kummityttö on hieman sen yli, niin valitsin aikuisten XS-koon. Kaavaa muokkasin niin, että tein pitkän hihan, ilman resoria... valkoista kun ei sattunut kotoa löytymään. Hieman reilu tästäkin kooltaan tuli, mutta en kutistanut kangasta ennen ompelua, niin eiköhän ensimmäinen pesu hieman korjaa tilannetta.


Rintapieleen silitin sitten tuon kangasmerkin, mutta se näytti niin orvolle yksinään, niin sitten hieman taiteilin siihen lisuketta. Olisihan se kiva, jos koneesta löytyisi edes kirjonta aakkoset, mutta eipähän löydy samanlaista tekstityyppiä mistään :) Taskun kulmaaan laitoin vielä viimeiseksi tuon Made by Me- napin, niin valmista tuli.

7 kommenttia:

 1. Upean joululahjan olet antanut kummitytölle ja etenkin kettu on mieletön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on kyllä melko suloinen. Eiköhän kummityttökin tykännyt, kun lahjaa täydensi vielä kettu korvikset ja kettukuvioinen käsilaukku.

   Poista
 2. Ihanan lahjan olet ommellut! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana paita :)Tuo kettu on kyllä suloinen.

  VastaaPoista