30. elokuuta 2015

Viimeisen hellepäivän ilta

Tiistaina taisi olla tämän kesän viimeinen hellepäivä. Poika tahtoi uimaan ja niin päätin, että saa sisäliikunnat vielä jäädä... peruin jumpan ja lähdettiin oikein kunnon hiekkarannalle iltauinnille ja katsomaan auringonlaskua.Meiltä noin 40km päässä on Lohtajan Vattajan/ Ohtakatin hiekkarannat.Täällä kun käy, saattaa hetkellisesti unohtaa olevansa kotikulmilla. Todella hieno paikka. Vesikin oli yllättävän lämintä, tohdittiin kaikki käydä uimassa, vaikka pojalle etukäteen sanoinkin , etten varmaankaan ui. Uinnin jälkeen lekoteltiin viltillä ja kateltiin laskevaa aurinkoa. Ikävä kyllä väistämättä lähestyvä syksy sai sitkeimmätkin rannallaviihtyjät viimein pakkaamaan kamansa, kun auringon laskiessa tuli lopulta kylmä.Kyllä tuollaisen hiekkarannan ja auringonlaskun värit voivatkin olla kauniita!
Tänne täytyy tulla myös syksyllä käymään kunnon varusteissa, katsomaan merta.
6 kommenttia:

 1. Oi, niin on upean näköistä! Tutut maisemat, vaikka tänä kesänä jäikin käymättä. Olet sentään talviturkit heittänyt? Minä taidan kantaa turkkini ens kesään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talviturkki tuli heitettyä juhannuksena jokeen. Aivan jäätävän kylmää oli, mutta eipä nuo vedet minulle kyllä uimalämpölisiksi tänä kesänä ole juurikaan lämmenneet. Pieni pulahdus nopsaan ja siinä ne on oikeastaan olleet. Viidesti olen kitenkin veteen uskaltanut :) Aika monella onkin varmasti se talviturkki jäänyt heittämättä.

   Poista
 2. Todella upeita kuvia!

  VastaaPoista