16. elokuuta 2015

Kierrätys mekko ja laukku

Bongasin tässä yksi päivä Facen kirppis sivulta, kuinka yksi kaveri tyhjensi vaatekomeroaan ja myi muutamaa mekkoa. Tämmöinen mekko sitten sattui silmiini. Se oli ensi varattu jollekkin muulle, mutta tämä toinen ei ollut saanut siunausta mieheltään mekon ostoon, siispä minulla kävi tuuri ja sain sen itselleni <3 Kotiinkuljetuskin järjestyi sopivasti, kun kaveri oli tuomassa hänellä olleilta kutsuilta tilaamani tuotteet. Olenkin pitkään haaveillut pallokuvioisesta mekosta ja nyt sen sain vieläpä sopivaan kirppishintaan!

Mokko oli aavistuksen tiukka yläosasta, mutta ihan pian se istuu hienosti ;)Facen kirppikseltä löytyi myös vintage laukku huimaan 4€ hintaan! Sopi mekon kanssa kyllä täydellisesti. Voisi sanoa, että melko tyytyväinen olen näihin yhteensä alle 20€ hankintoihini. Kyllä se kierrätys kannattaa... ja piheys, kun ei raaski maksaa aina uudesta ja eteenkään täyttä hintaa :) Toisinaan on kyllä ollut miehellä naurussa pitelemistä kun olen löytöjäni tehnyt. Eteenkin tänä kesänä ja häitä ajatellen. Tässä tuumasikin, etteikö mistään voi maksaa täyttä hintaa tai osaaa kaupasta uutena? No ei aina vain voi.
Itseasiassa maksoin laukusta 5€, kun mulla ei ollut tasarahaa, eikä myyjällä vaihtorahaa. Mutta se ei haittaa, laukku oli kyllä sen arvoinen. Laukku on 60- luvulta peräisin. Ulkoa päin se on moitteettomassa kunnossa, sisältä kangas on luonnollisesti kellastunut ja pohjan kangas on hieman irronnut liimauksestaan, mutta sen saa helposti korjattua :) Mekko ja laukku oli ensikertaa käytössä perjantaina ristiäisissä. Laukkuun mahtui hyvin virsikirja, puhelin ja nessuja. Aika tilava siis, vaikka kovakuorinen onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti