1. helmikuuta 2015

Verhot ovat ikkunassa!

Sain pitkän verhojen pähkäilyn, viimeinkin loppuun asti ja verhot olohuoneen ikkunaan. Asia saatiin päätökseen, kun pyysin kultsia hakemaan minulle välikatosta säilytyksessä olleet sisustustikkaat. Viimekesän pihakirppiksellä yritin myydä näitä, mutta kukaan ei tarvinnut ja hyvä niin, sillä nyt niille viimein löytyi käyttöä tässäkin kodissa. Koko täällä asumisen ajan ne ovat olleet varastoituina. Kun tikkaat laitettiin tuohon sohvan päähän istuivat verhot paremmin ajattamallani tavalla paikoilleen. vuosien aikana on kertynyt paljon verhoja, mutta useimpia on vain kahdet ja olohuoneeseen olen aina kaivanut useampaa verhoa, nyt riitti kaksi :)Mummulta lahjaksi saamani valokranssia on nyt hieman tuunattu muratinlehdillä ja sopi mukavasti tikkaiden yläpuolelle seinälle, eikä seinä näytä niin paljaalta. Tikkailla oleva torkkupeite on itse tehty intianpuuvillaisesta päiväpeittteestä ja ohuesta karvakankaasta. En tykkää normaalikokoisista torkkupeitoista, kun ne ovat aina liian pieniä. Tällainen yhdenhengen päiväpeitteen kokoinen on juuri sopiva, kun siihen saa kunnolla kietouduttua, eivätkä varpaat tai kädet jää ilman lämmikettä.
Aikas mahtavana alelöydön tein Ellokselta, kun bongasin nämä keinonahkaiset tyynynpäälliset 4€/kpl. Hyvin samantapaisia olen joskus Lexintonin mallistosta katsellut, mutta liki 100€/kpl hinta on lähinnä naurattanut. Niidenkin tyynyjen tekeminen on maksanut saman verran kuin näiden ja näitäkään ei varmasti tappiolla myyty. En vain pysty itse maksamaan pelkästä merkistä NIIN paljon tyhjää rahaa.Bella tykkää nukkua sohvan selkänojan päällä ja kehrää aina kun siihen vähänkään koskee. On se niin hellunen <3
Frodo ulkoilee, mutta Bellaa ei vielä olla päästetty pihalle, on vielä liian pieni. Pääasiassa Bella sitten seurailee Frodon ulkoilua ikkunasta. Tänään se kuitenkin rohkastui tutustumaan lumeen, kun päästin Frodoa sisään. Aivan ihmeissään tuo oli, kun kävi jättämässä tassunkuvansa terassille, Frodo taas oli asiasta hyvin hämmentynyt ja paimensi pikkuisen hyvin nopeasti sisälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti